Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

Newyork

Üye
5 Kas 2025
6
4
0
Meslek
Kabin
Merhabalar 5 Kasımdaki Boy-Kilo ölçümü , Genel Yetenek ve İngilizce sınav sonuç maili alan oldu mu ?

İngilizce %95 doğrudur
Genel yetenek %85 şekil soruları biraz uğraştırıcıydı zaman yetişmez diye biraz hızlı cevapladım ancak baya kolaydı diye düşünüyorum her iki sınavda sizin nasıldı

• Like
Tepkiler: winxstella
İngilizce %95 doğrudur
Genel yetenek %85 şekil soruları biraz uğraştırıcıydı zaman yetişmez diye biraz hızlı cevapladım ancak baya kolaydı diye düşünüyorum her iki sınavda sizin nasıldı
aynı sekilde ya.. ingilizce cok basitti soruların böyle olmasına sasırdım gy biraz ugrastırdı ama birkac soru haric yapılamayacak gibi degildi, umarım hakkımızda hayırlısı olur sonuc maili icin sabırsızlanıyorum gercekten:))

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.