Bende 30 ocakta girmiştim yarım saat kadar önce olumlu dönüş aldım ama sağlık tetkikleriyle ilgili mesaj gelmedi bekleyen herkese sabırlar diliyorum

Bende 30 ocakta girmiştim yarım saat kadar önce olumlu dönüş aldım ama sağlık tetkikleriyle ilgili mesaj gelmedi bekleyen herkese sabırlar diliyorum
Merhaba Öncelikle hayırlı olsun mülakata nerede girdiniz ve nasıl sorular soruldu paylaşırsanız çok sevinirim

İlk önce ingilizce başladım
Kendimden bahsettim
Sonrasında bu meslekte olması gereken özellikler ve bu mesleği yapabilmem için bende olan özellikler
Stress anında yapılması gerekenler
Türkçe de de eski çaliştiğim yer ile ilgili soruldu
Stress ile nasıl başa çılabildim .

İlk önce ingilizce başladım
Kendimden bahsettim
Sonrasında bu meslekte olması gereken özellikler ve bu mesleği yapabilmem için bende olan özellikler
Stress anında yapılması gerekenler
Türkçe de de eski çaliştiğim yer ile ilgili soruldu
Stress ile nasıl başa çılabildim .
Çok teşekkür ederim. Yeni iş hayatınızda başarılar dilerim

• Like
Tepkiler: Xxxx

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.