Bende 30 ocakta girdim herhangi bir dönüş yapmadılar. Diğerlerine yapıpta bize yapmadılarsa sonuç belli arkadaşlar. Önümüze bakalım bu saatten sonra. Böyle sistemede yazıklar olsun
katılıyorum. söyledikleri tarihte dönüş yapmadılar bize her şey şubat ayı içinde belli olur demişlerdi. şimdi de eğitim hakkında bir bilgi vermiyorlar. dün saat 12de tarafıma adres-tarih bilgisi verilmemiş katılmadığım bir eğitim programının anketi gönderildi. eğitim dedikleri bu muydu acaba,biz hayali olarak katılıyoruz bu eğitimlere 😂

• Like
Tepkiler: rocky34
Oraya uğrarsanız bizde bilgilendirirmisiniz içimizi rahatlatırsınız Allah yardımcınız olsun bu süreçte
Arkadaşlar dtm ye gittim bugün . 30 ocakta girdigimi henüz olumlu olumsuz mesaj gelmedigini belirttim. Yardımcı olamayacaklarını şuanda. Bayramdan sonra email yada tekrar ugrayıp sorabilirsiniz dendi. Şimdi bundan ne anlamalıyız?

• Like
Tepkiler: Hktnkcmz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.