Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

4.sayfadan itibaren okuyabilirsiniz
@Zuzuzu merhabalar size kalicağiniz otel bir gün önceden söylenmiş sanirim bizim 2 de oryantasyonumuz var 3 unde eğittimde başliyor oryantasyon aşamasindami söylerler önden mailmi atiyorlar süreç nasil işliyor yardimci olabilir misin

Eğitimde maaş verileceğini görmüştüm bu forumda açılan bir konuda ama ayın kaçında ve ne kadar olduğunu bilmiyorum. En azından kıyafet ihtiyaçlarımızı alabiliriz belki maaş verirlerse
Sigorta girişimiz yapıldıktan sonra şirket personeliyiz artık ve maaş hak edişimiz başlar ama teklif edilen temel maaş mı yoksa eğitim boyunca asgari ücret mi onu bilmiyorum oryantaysonda söylerler belki

@Zuzuzu merhabalar size kalicağiniz otel bir gün önceden söylenmiş sanirim bizim 2 de oryantasyonumuz var 3 unde eğittimde başliyor oryantasyon aşamasindami söylerler önden mailmi atiyorlar süreç nasil işliyor yardimci olabilir misin
Oryantasyon dediğinizi anlamadım, İsg eğitimi için 2 gün Ankara’da eğitim oluyor ESB base iseniz Ankara ana üs olduğu için şehir dışından gidecekseniz kendi imkanlarınızla gidip otel vs ayarlıyorsunuz konaklama sağlanmıyor. Daha sonra İstanbul’da kalacağınız otelin bilgisi 4 gün önceden maail aracılığıyla söyleniyor.

Oryantasyon dediğinizi anlamadım, İsg eğitimi için 2 gün Ankara’da eğitim oluyor ESB base iseniz Ankara ana üs olduğu için şehir dışından gidecekseniz kendi imkanlarınızla gidip otel vs ayarlıyorsunuz konaklama sağlanmıyor. Daha sonra İstanbul’da kalacağınız otelin bilgisi 4 gün önceden maail aracılığıyla söyleniyor.
2 martta genel müdürlükte oryantasyon toplantısı gibi bir şey varmış size yapıldı mı bilmiyorum onunla ilgili mail geldi arkadaş ondan bahsediyor. 3 martta da kabin eğitimi başlayacakmış

eğitim boyunca
Sigorta girişimiz yapıldıktan sonra şirket personeliyiz artık ve maaş hak edişimiz başlar ama teklif edilen temel maaş mı yoksa eğitim boyunca asgari ücret mi onu bilmiyorum oryantaysonda söylerler belki
eğitim boyunca asgari ücret eğitim sonrası size gönderilen maaş ödemesi yapılacaktır.

• Like
Tepkiler: MrFly
Sizin eğitiminden önce gelen otel mailinde otel konaklaması kaç gün diye belirtmişler. Bugün otel maili geldi de 15 gün yazıyor sonrasında otel mi değişcek yoksa eğitimin devamı ankarada mı olcak acaba bilginiz var mı

Sizin eğitiminden önce gelen otel mailinde otel konaklaması kaç gün diye belirtmişler. Bugün otel maili geldi de 15 gün yazıyor sonrasında otel mi değişcek yoksa eğitimin devamı ankarada mı olcak acaba bilginiz var mı
Evet önce başka bi otelde kalıyorsunuz sonra başka otelde son eğitim şirket içi eğitim oluyor onu da Thy florya yerleşkesinde alıyorsunuz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.