Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

savak1322

Üye
9 Tem 2024
11
2
0
  1. online test ve 2. online speaking aşama sınavlarına katıldım. 2. aşama sınavına 17 Ekim’de giriş yaptım. 1. sınavdan sonra 2. sınav linki oldukça hızlı geldi, yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 1 hafta içindeydi.
    Şimdi ise olumlu veya olumsuz geri dönüş bekliyorum ve 3. aşama için hazırlık yapmak istiyorum.

Sizce 2. aşama sonucu (olumlu ya da olumsuz) ne kadar sürede gelir?
Daha önce bu süreçten geçen veya THY’den bilgi almış olan varsa paylaşabilir mi?

Teşekkürler şimdiden.

• Like
Tepkiler: mcnyd ve hypecream
Bana video mülakat sonucu 9 gün sonra geldi, daha sonra evrak kontrolü var, o da yaklaşık 10 gün sürdü cevap gelmesi. Cevap geldikten 4-5 gün içerisinde de mülakata çağırıyorlar.

• Like
Tepkiler: mcnyd
1 hafta 10 gün içerisinde geri dönüş yapıyorlar diye biliyorum. Bende 15 ekimde sınava girdim. Forumdan takip ettiğim kadarıyla en son 20 ekimde sınava girecek arkadaşlar vardı. Yani tahminen bu hafta veya en geç önümüzdeki hafta geri dönüş yaparlar diye düşünüyorum.

Bana video mülakat sonucu 9 gün sonra geldi, daha sonra evrak kontrolü var, o da yaklaşık 10 gün sürdü cevap gelmesi. Cevap geldikten 4-5 gün içerisinde de mülakata çağırıyorlar.
Evrak kontrol aşaması nedir? Hangi evrakları inceliyorlar nasıl bir süreç biraz aydınlatır mısınız? Sınavı geçince evrak kontrol aşaması için mi mail geliyor?

Evrak kontrol aşaması nedir? Hangi evrakları inceliyorlar nasıl bir süreç biraz aydınlatır mısınız? Sınavı geçince evrak kontrol aşaması için mi mail geliyor?
Video mülakatı geçtikten sonra, adli sicil Transkript belgeniz gibi evrakları Thy sitesinde özgeçmiş eklentileri kısmına yükleminizi istiyorlar, mail yoluyla detaylıca anlatmış olacaklar zaten yine. Yüklediğiniz belgeler başvuru şartlarına uyuyorsa yüz yüze mülakata davet ediliyorsunuz.

Video mülakatı geçtikten sonra, adli sicil Transkript belgeniz gibi evrakları Thy sitesinde özgeçmiş eklentileri kısmına yükleminizi istiyorlar, mail yoluyla detaylıca anlatmış olacaklar zaten yine. Yüklediğiniz belgeler başvuru şartlarına uyuyorsa yüz yüze mülakata davet ediliyorsunuz.
Teşekkürler

• Like
Tepkiler: Bubbles

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.