kbinmemur

Üye
8 Tem 2024
16
7
0
Merhaba arkadaşlar, 29 temmuz'da video mülakata girdim fakat herhangi bir anket maili dahi almadım. Video mülakatlar bitti sanırım, attıkları son mailde takip eden günlerde dönüş yapacağız denmişti. IK'dan vs herhangi bir bilgisi olan arkadaş var mı? Beklemek yordu gerçekten. Olumsuz maili alan kimse yok sanırım daha.

Selamlar

Merhaba arkadaşlar, 29 temmuz'da video mülakata girdim fakat herhangi bir anket maili dahi almadım. Video mülakatlar bitti sanırım, attıkları son mailde takip eden günlerde dönüş yapacağız denmişti. IK'dan vs herhangi bir bilgisi olan arkadaş var mı? Beklemek yordu gerçekten. Olumsuz maili alan kimse yok sanırım daha.

Selamlar
Aynı durumdayım 31 temmuzda video mülakata girdim herhangi bir mail almadım

29 unda bende girdim herhangi anket vs yok pazartesiden itibaren almaya başlanır diye düşünüyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.