Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Merhaba kilo verebilmem için tarih verildi 1 kez mi veriliyor kilo verebilmemiz için süre hedeflenen kiloya ulasamadıysak ikinci bir süre tanınıyor mu bilgisi olan paylaşabilirseniz sevinirim

Merhaba kilo verebilmem için tarih verildi 1 kez mi veriliyor kilo verebilmemiz için süre hedeflenen kiloya ulasamadıysak ikinci bir süre tanınıyor mu bilgisi olan paylaşabilirseniz sevinirim
Bir kez süre veriliyor sizin bir dahaki mülakat tarihiniz nedir acaba bende 25 kasıma süre aldım da :)

Olumlu yada olumsuz mail alırsanız bilgilendirir misiniz sürecin akışında kalmak istiyorum teşekkür ederim
Yasemin hanım size herhangi bir dönüş oldu mu ?
Bana sgk çıkış kodlarıyla ilgili mail atmışlar, 4 kodunu değiştirmek için uğraşıyorum şu an.
Fakat mailin altında bunun olumlu veya olumsuz bir anlam teşkil etmediği, erken aksiyon alabilmem için hatırlatma niteliğinde olduğu yazıyor.
Süreç durdu mu devam ediyor mu emin değilim 3. hafta da bitti .

Yasemin hanım size herhangi bir dönüş oldu mu ?
Bana sgk çıkış kodlarıyla ilgili mail atmışlar, 4 kodunu değiştirmek için uğraşıyorum şu an.
Fakat mailin altında bunun olumlu veya olumsuz bir anlam teşkil etmediği, erken aksiyon alabilmem için hatırlatma niteliğinde olduğu yazıyor.
Süreç durdu mu devam ediyor mu emin değilim 3. hafta da bitti .
Merhaba 4 kod bildiğim kadarıyla iş deneyimi olmayan yada az olan adaylar için geçerli bir durum? Bana böyle bir kod uyarısı gelmedi. Bence böyle bir mail gelmesi iyi birşey şu an bana herhangi bir mail gelmedi ve bu mail ne zaman geldi size

Merhaba 4 kod bildiğim kadarıyla iş deneyimi olmayan yada az olan adaylar için geçerli bir durum? Bana böyle bir kod uyarısı gelmedi. Bence böyle bir mail gelmesi iyi birşey şu an bana herhangi bir mail gelmedi ve bu mail ne zaman geldi size
Hayır 4 kodu işverenin sebep göstermeden iş sözleşmesini feshetmesi demek,yani işten çıkarmak anlamına geliyor.
Ben aslında kendim çıkmıştım tazminatımı ödemek istedikleri için 4 kodu ile çıkarmışlardı , firmayla görüştüm dilekçe vereceklermiş sgk ya.
Çarşamba günü geldi bahsettiğim mail.

Hayır 4 kodu işverenin sebep göstermeden iş sözleşmesini feshetmesi demek,yani işten çıkarmak anlamına geliyor.
Ben aslında kendim çıkmıştım tazminatımı ödemek istedikleri için 4 kodu ile çıkarmışlardı , firmayla görüştüm dilekçe vereceklermiş sgk ya.
Çarşamba günü geldi bahsettiğim mail.
Anladım İK’nın aldığı bir önlem, bugün maillerin gelmesini umut ediyorum artık

Merhaba benim pazartesi mülakatım kilo için biraz endişem var sizin ne kadar fazla çıktı kilonuz ve süre verildi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.