Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru hizmet sektörü Deneyimli ilanı Mülakatı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Çıkış kodu Hizmet dökümünün içinde yazıyor. Sizin durumunuzu bilmiyorum da normalde yazar
Cikis kodu gorunuyor mu gercekten ya :( ben yazin igrenc bir petrole girdim 2 ay calismak icin ve ne para alabildim beni 46 koduyla cikardi lanet dolandirici patron ve avukat ariyorum kaldirmak icin 2 3 sene sonra hedefim thy simdiden kaygi yasiyorum ben napicam ya😔😭

Cikis kodu gorunuyor mu gercekten ya :( ben yazin igrenc bir petrole girdim 2 ay calismak icin ve ne para alabildim beni 46 koduyla cikardi lanet dolandirici patron ve avukat ariyorum kaldirmak icin 2 3 sene sonra hedefim thy simdiden kaygi yasiyorum ben napicam ya😔😭
Sgk hizmet dökümünüzü açıp bir bakın ben kendim ayrılmıştım istifa olarak 3 kodu görünüyor. Ayrıldığınız tarihin yanında yazıyordu hatırladığım kadarı ile.

• Like
Tepkiler: derinarif

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.