benim sınavım yarın 15.30da fakat gelen mailde sadece ingilizce sözlü var kurulla alakalı bir şey yazmıyor eğer sadece ingilizce varsa ona göre giyinicem tabii ki fakat mailde attım dönüş alamadım ne yapıcam bilmiyorumBazi kisilere ayni gun, bazi kisilere farkli gun verilmis. Sebebini bilmiyorum. Siz ne zamana atandiniz?
benim de öyle sonraki planlamaya katılmak istiyorum dedim. Siz gidince bilgilendirir misinizbenim sınavım yarın 15.30da fakat gelen mailde sadece ingilizce sözlü var kurulla alakalı bir şey yazmıyor eğer sadece ingilizce varsa ona göre giyinicem tabii ki fakat mailde attım dönüş alamadım ne yapıcam bilmiyorum
Merhaba sözlü İngilizce sınavınız nasıl geçti ? Ne tür sorular sordular acaba hatırlıyor musunuz ? Umarım olumlu geçmiştirbenim sınavım yarın 15.30da fakat gelen mailde sadece ingilizce sözlü var kurulla alakalı bir şey yazmıyor eğer sadece ingilizce varsa ona göre giyinicem tabii ki fakat mailde attım dönüş alamadım ne yapıcam bilmiyorum
Kurul mülakatına girdiniz mi acaba?Girdiyseniz nasıl geçtimerhaba olumlu geçti tesekkür ederim.benim acımdan cok rahattı girerken biraz gergindim fakat bir beyefendi vardı cok rahatlattı kendisi beni sagolsun normal sohbet havasında konustuk kendimi tanıttım ordan konular acıldı o şekilde 5dk sürmedi zaten sanırım kurulan cümlelerden anlıyolar seviyeyi artık tabii her kişi farklı şekilde yapıyordur diye düşünüyorum
pazartesi günü gireceğimKurul mülakatına girdiniz mi acaba?Girdiyseniz nasıl geçti
Türkçe kurul maili geldi mi sizepazartesi günü gireceğimumarım olumlu sonuçlanır bakalımtur
sınavdan cıktıgım günün aksamı gelmistiTürkçe kurul maili geldi mi size
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.