Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu tecrübesiz
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

flyingcat

Üye
13 Mar 2025
48
11
5
arkadaşlar merhaba bugün ingilizce sözlü mülakata giripte aynı gün kurul mülakatına giren oldu mu yoksa başka bir güne mi atandı?

Bazi kisilere ayni gun, bazi kisilere farkli gun verilmis. Sebebini bilmiyorum. Siz ne zamana atandiniz?

Bazi kisilere ayni gun, bazi kisilere farkli gun verilmis. Sebebini bilmiyorum. Siz ne zamana atandiniz?
benim sınavım yarın 15.30da fakat gelen mailde sadece ingilizce sözlü var kurulla alakalı bir şey yazmıyor eğer sadece ingilizce varsa ona göre giyinicem tabii ki fakat mailde attım dönüş alamadım ne yapıcam bilmiyorum

• Like
Tepkiler: motivationwords
benim sınavım yarın 15.30da fakat gelen mailde sadece ingilizce sözlü var kurulla alakalı bir şey yazmıyor eğer sadece ingilizce varsa ona göre giyinicem tabii ki fakat mailde attım dönüş alamadım ne yapıcam bilmiyorum
benim de öyle sonraki planlamaya katılmak istiyorum dedim. Siz gidince bilgilendirir misiniz

Merhaba sözlü İngilizce sınavınız nasıl geçti ? Ne tür sorular sordular acaba hatırlıyor musunuz ? Umarım olumlu geçmiştir 🙏🏻

• Like
Tepkiler: Dilann
merhaba olumlu geçti tesekkür ederim.benim acımdan cok rahattı girerken biraz gergindim fakat bir beyefendi vardı cok rahatlattı kendisi beni sagolsun normal sohbet havasında konustuk kendimi tanıttım ordan konular acıldı o şekilde 5dk sürmedi zaten sanırım kurulan cümlelerden anlıyolar seviyeyi artık tabii her kişi farklı şekilde yapıyordur diye düşünüyorum

• Like
Tepkiler: gunes
merhaba olumlu geçti tesekkür ederim.benim acımdan cok rahattı girerken biraz gergindim fakat bir beyefendi vardı cok rahatlattı kendisi beni sagolsun normal sohbet havasında konustuk kendimi tanıttım ordan konular acıldı o şekilde 5dk sürmedi zaten sanırım kurulan cümlelerden anlıyolar seviyeyi artık tabii her kişi farklı şekilde yapıyordur diye düşünüyorum
Kurul mülakatına girdiniz mi acaba?Girdiyseniz nasıl geçti

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.