İnşallah olur sizinde zaten engel teşkil edecek bir fıtık için durumunuz vardı onu da açıkladınız bence sıkıntı olmayacak İnşallah
Doktor kadın mıydı belgeleri verdiğiniz
merhaba sizler evrakları hangi gün saat kaçta teslim etmiştiniz ve doktor herhangi bir şey demiş miydi, teşekkürler.

Arkadaşlar biraz önce nişanlımı da 7 Nisan eğitim için aradılar. 18 şubatta mülakata girmişti, 27 mart 16:30 gibi de evraklarını teslim etmişti. İstanbul harekat için. Umarım sizler de güzel haberlerinizi alırsınız 🙏🏻

merhaba sizler evrakları hangi gün saat kaçta teslim etmiştiniz ve doktor herhangi bir şey demiş miydi, teşekkürler.
28 Mart sabah 10 da teslim ettim ben,doktor bir iki soru sordu açıkladım çalışmama engel teşkil edecek bir durum var mı diye sordum yok dedi bugünde aradılar işte,siz ne zaman verdiniz?

28 Mart sabah 10 da teslim ettim ben,doktor bir iki soru sordu açıkladım çalışmama engel teşkil edecek bir durum var mı diye sordum yok dedi bugünde aradılar işte,siz ne zaman verdiniz?
ben de aynı gün öğlen teslim ettim, doktor evrak kontrollerini yaptı, gerekli okuma testlerini yaptı herhangi bir problem görmedi ve insan kaynaklarına evraklarımı teslim etmemi istedi. taşınma durumum var o yüzden umarım en kısa zamanda dönüş yaparlar..

İnşallah olur sizinde zaten engel teşkil edecek bir fıtık için durumunuz vardı onu da açıkladınız bence sıkıntı olmayacak İnşallah
Doktor kadın mıydı belgeleri verdiğiniz
Evet doktor kadındı elendim mi diye sordum öyle bir şey demedim demişti. Daha önce giren arkadaşlara direkt elendin demişler diye biliyorum

• Like
Tepkiler: ozi95
Merhaba arkadaşlar 19 Martta sağlık evrakları teslim ettim 27 martta aradım hayırlı olsun dediler Ramp yada Yhm için bişey söylemediler bunu nasıl oğrenebilirim engelli kadrosundan girdim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.