Hadi hayırlı olsun ben sizin yerinizde olsam DTM ye giderim herkes o telefonu bekliyor şuan :) olumsuz olsa aranmazdınız bence gidip bilgi alın pazartesi eğitim başlıyor dendi çünkü bende 28 martta teslim ettim evrakları
Şuan aktif olarak çalışıyorum işteyim hatta bir daha aramazlar mi sizce numarayı ariyorum ulasilamiyor

Ararlar diye düşünüyorum ancak saat 14:00 e kadar bekle aramazsalar izin alıp git dostum tavsiye sadece yinede sen bilirsin.

bende öğleden sonra teslim ettim dönüş olmadı arkadaşa sordum o sabah erken teslim etmiş bizim ki yarına bile sarkabilir sanırım. Ancak TGS nin bu hafta çalışmış olduğunu ve dönüş yaptığını öğrenmiş olduk hakkımızda hayırlısı olsun

Bende 1 saat kadar önce aranmisim duymadım tekrar ararlar mi yoksa DTM ye gitsek bir muhattap bulabilirmiyiz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.