ingilizce mulakatta buraya nasil geldin, kacta geldin, nereye gittin, ne yaptin, kahvaltida ne yedin, istanbula kacinci kez geldin, kacta doneceksin, nerede yasiyorsun, alisveris yapmayi seviyor musun, alisveris yaparken nelere dikkat edersin, is deneyimlerinle ilgili bir sey paylasir misin, bu deneyiminin iyi ve kotu yanlari nelerdi vb. gibi sorular soruldu. direkt soruya gore hareket ettim ve detayli cevaplar verdim. herkese farkli sorular soruluyor zaten, cogu kisiye kendini tanit diye giris yapilmis mesela bana cok farkli konulardan ve farkli sekillerde soru geldi. hizli, tam ve uzun cumlelerle cevap vermek onemli diye dusunuyorum. kurul mulakatinda kendimi tanitmam istendi ilk, egitimlerim ve is deneyimlerim uzerinde durduk. daha sonra kabin memurlugu ve ajet ile ilgili pespese sorular soruldu hepsini hatirlamiyorum ama zaten sorulacagini tahmin ettiginiz sorular. kabin memurlarinin sahip olmasi gereken ozellikler, kabin memurlari ne is yapar, ajet ile ilgili neler biliyorsun vb. gibi. kurul mulakatinda da ozguvenli, guleryuzlu ve neden bu is icin uygun oldugunuzu vurgulamaniz onemli bence.