Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hizmet sektörü deneyimli kategorisinden başvurdum fakat aslında ikinci yabancı dilim de var. Sizlere gelen kurul mülakatı daveti mailinde 5. aşama olarak ikinci yabancı dil değerlendirmesi olacağı yazan var mı acaba? Bu mail herkese mi bu şekilde geliyor ve ilgili kategoriye başvurmayanların dikkate almaması gereken bir aşama mı yoksa farklı kategoriden başvurmama rağmen beni ayrıca ikinci yabancı değerlendirmesine de alacaklar mı anlamaya çalışıyorum. Mailime de yanıt alamadım. Buradan birileri yanıt verebilirse çok sevinirim 🙏🏻

5. 2.Yabancı Dil ölçümleme sınavına ilişkin İK ve İş Birimi Teknik Değerlendirme aşamasında tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.

en sonda bu yazıyor @melike07

• Like
Tepkiler: melike07

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.