Hakkımızda hayırlısı olsun knkm inşallah alırlar
Kadir kanka siz İstanbul'da siniz değil mi ?
Şimdi ben izmirdeyim içerde bir arkadaş var dedi ki bu bayram ikramiye vericekler muhtemelen ikramiye vermemek için bayramdan sonra sizi alırlar dedi alımlar başlamış ama İzmir'den ses yok gibi ne dedi insan kaynakları evrak süreci vs anlatabilirmisin ?

Kadir kanka siz İstanbul'da siniz değil mi ?
Şimdi ben izmirdeyim içerde bir arkadaş var dedi ki bu bayram ikramiye vericekler muhtemelen ikramiye vermemek için bayramdan sonra sizi alırlar dedi alımlar başlamış ama İzmir'den ses yok gibi ne dedi insan kaynakları evrak süreci vs anlatabilirmisin ?
Haber vericez dediler ama zannetmiyorum olabilir ama olamayadabilir belli olmaz ben evraklarımı felan verdim tamam dediler ne zaman çalışabilirsin dediler ben dedim geçen hadta çıkışımı verdim ne zaman isterseniz o zaman dedim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.