Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haftaya ptesi ön sağlık neler olacak bilgisi olan var mı.?
Şehir dışından gelicem ertesi gün hasta ne için de randevu alsam olur mu acaba git gel yapmamak için
Şehir dışından gelicem ertesi gün hasta ne için de randevu alsam olur mu acaba git gel yapmamak için
Ön sağlık e nabız kontrolü şeklinde oluyor eğer göze çarpan birşey olursa ek tetkik isteniyor o yüzden hastane randevusu onların mailine göre alınıyor kalmanın bir mantığı olmaz o yüzden.
Merhaba arkadaşlar, forumda 23 şubatta giren birinin 9 martta dönüş aldığını gördüm. Ben de 23 şubatta girmiştim ama hala ses yok. Benle aynı gün girip dönüş almamış olan var mı hala?
Bende 23 subatta girdim malesef donus yok bundan 2 ay oncesi Ankara icin girmistim ayni sekilde en sona birakip olumsuz attilar toplu olarak senorya ayni alinacaklar Alindi kazananlara hayirli ugurlu olsun Allah utandirmasin bizlerde kaldigimiz yerden yolumuza devam
Bende 11 martta girdim mülakata henüz bekliyorum, km tecrübeniz var mıydı acaba ? Dönüş kriterlerini algılamıyorum , kurul mülakatımın iyi geçtiğini düşünüyorum ve yolcu hizmetleri memuru deneyimim var, sizin kurul deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim
4 Mart’ta mülakata girdim sabahtan benim de kurul mülakatım güzel geçmişti halen sonuç bekliyorum tabi ama mantıklı olarak düşününce 11 Mart’ta 2 kişiye dönüş gelmiş ihtimal biraz düştü tabi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun güzel insanlar
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.