Pozisyon veya İlan Adı
THY Kabin Memurluğu 2. Grup

yesko

Üye
27 Kas 2024
318
131
5
Arkadaşlar THY kabin memurluğu 2.gruptan 23 Haziranda boy kiloya girip hala ön muayene maili almayan var mı?

halen almadım beklemedeyim ama yavaş yavaş çağırıyorlar galiba 23 ünde girenleri

• Like
Tepkiler: yesko
Ben de bir ben kaldım sanmıştım :) Haftaya bizde sıra galiba ya da yarın haftaya çağrıla da biliriz.

bazı 23 ünde boy ve kiloya girenler daha erken çağırılmış neye göre ilerliyorlar çözemedim

Online ingilizce mülakat ile boy-kilo ölçümü arasında ne kadar süre var? Ben de kilo vermeye çalışıyorum da acaba ne kadar zamanım olacak..

Ön muayeneye gitmeden bir tanıyı açıklamak için ve içim rahat etsin diye ek tetkik almak istiyorum. Özel hastaneden yani shgm onaylı hastane değil de devlet hastanesinden alsam kabul eder mi thy doktoru? Yoksa sadece shgm onaylı hastaneden alınan ek tetkikeri mi kabul ediyorlar @indigo11 @rsi @admin @gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.