Pozisyon veya İlan Adı
yardımcı lojistik görevlisi
Ben 7 temmuzda girdim mülakata 15 haziran daki ilana başvuru yapmıştım ilan kapanmadan online test geldi test bitti 4 gün sonra ilan kapandı kapandıktan sonra 1 hafta içinde mülakata cagirildim sonuç bekliyorum
Anladım inşallah hakkında hayırlısı olur bende 22 sinde yeni paylaşılan ilana başvurdum ama daha bi dönüş olmadı olumlu ya da olumsuz bakalım

Bu sabah santral numarasından arandım operatör ile görüşme sağladım. Bir kaç soru sordu evet hayır cevapları verdim. İnsan kaynakları tarafından aranacaksınız süreciniz başlamıştır dedi. Başka görüşen oldu mu geçen hafta mülakata gidenlerde aynı gün görüşüp sonra ik tarafından aranıp cumartesi günü mülakata gitmişlerdi bu süreçte mi aynı olacak acaba.

Bu sabah santral numarasından arandım operatör ile görüşme sağladım. Bir kaç soru sordu evet hayır cevapları verdim. İnsan kaynakları tarafından aranacaksınız süreciniz başlamıştır dedi. Başka görüşen oldu mu geçen hafta mülakata gidenlerde aynı gün görüşüp sonra ik tarafından aranıp cumartesi günü mülakata gitmişlerdi bu süreçte mi aynı olacak acaba.
Ne zaman başvurmuştunuz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.