Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler dün beni aradılar iş için hala çalışmak istiyor musunuz dedi ben de evet dedim o zaman iş başvurunuz onaylandı size bugün göndereceğimiz SMS’teki evrakları 2 Şubat’ta getirirseniz evraklarınızı da tamamlanmış olacaksınuz denildi yani telefonda evet hala çalışmak istiyorum onaylıyorum demeniz gerekiyor bu yüzden bir şekilde ulaşmaya çalışın size SMSi göndermeleri gerekiyor işi onaylıyorum demeniz gerek yani
Ben şoför için başvuru yapmıştım. Beni 4 gün önce aradılar sadece G ehliyetim olup olmadığımı sordular. Bende yok dedim. Sadece bunu öğrenmek için aradık dediler. Kapattılar sonra acaba ne olacak
Ben şoför için başvuru yapmıştım. Beni 4 gün önce aradılar sadece G ehliyetim olup olmadığımı sordular. Bende yok dedim. Sadece bunu öğrenmek için aradık dediler. Kapattılar sonra acaba ne olacak
Merhabalar öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun umarım Gönlünüzdeki olur ancak benim tahminimi sorarsanız öyle olumlu dönüşlerde hemen size SMS göndereceğiz diyorlar ancak Ümitsizliğe kapılmayın daha sonra da olabilir ben şu an olacağını düşünmüyorum sizin için sadece ben Nisan duyum Ümitsizliğe kapılmıştım neredeyse haziranda döndüler yani nasip kısmet
Merhabalar öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun umarım Gönlünüzdeki olur ancak benim tahminimi sorarsanız öyle olumlu dönüşlerde hemen size SMS göndereceğiz diyorlar ancak Ümitsizliğe kapılmayın daha sonra da olabilir ben şu an olacağını düşünmüyorum sizin için sadece ben Nisan duyum Ümitsizliğe kapılmıştım neredeyse haziranda döndüler yani nasip kısmet
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.