Pozisyon veya İlan Adı
Uçak Yükleme İşçisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba pegasus işe alım biraz yavaş ilerlemektedir. Eski pegasus çalışanı olarak bunlardan bizlerde geçtik. Oraya aldanmayın her gün Mail + ve sayfanızı mutlaka koıntrol ediniz. Hafta sonu bakmanıza gerek yok hafta sonu calısmıyorlar. Haftanın 5 günü her gün sabah aksam bakın ve takip edin. İşlemler yavaş gidiyor bende başvuru yaptığım dönemde Martın sonuydu Mayıs'da eğitim başladı haziranda iş başı olmuştu. bol Şans dilerim. Ben kaçtım inşallah sizin için iyi olur hocam

Merhaba pegasus işe alım biraz yavaş ilerlemektedir. Eski pegasus çalışanı olarak bunlardan bizlerde geçtik. Oraya aldanmayın her gün Mail + ve sayfanızı mutlaka koıntrol ediniz. Hafta sonu bakmanıza gerek yok hafta sonu calısmıyorlar. Haftanın 5 günü her gün sabah aksam bakın ve takip edin. İşlemler yavaş gidiyor bende başvuru yaptığım dönemde Martın sonuydu Mayıs'da eğitim başladı haziranda iş başı olmuştu. bol Şans dilerim. Ben kaçtım inşallah sizin için iyi olur hocam
Arkadaşım çalışıyor ona sordum gelen giden yeni eleman yok kanka çok yoğunuz eğitim için büyük ihtimalle derslik açamıyorlar ondan yavaş ilerliyor olabilir dedi

merhaba özel değilse neden ayrıldınız? işleyiş mi kötüydü?

merhaba özel değilse neden ayrıldınız? işleyiş mi kötüydü?
çok fazla adam kayırma ve molaya nerdeyse göndermemek. Altını çiziyorum göndermemek. Saatlerce susuz kaldığımı ve suya ihtiyaç duyduğum zamanda nöbet kısmından hiç ayrılmadığımı ve görev tanımında olmayan işlerin zorla yaptırılması.

çok fazla adam kayırma ve molaya nerdeyse göndermemek. Altını çiziyorum göndermemek. Saatlerce susuz kaldığımı ve suya ihtiyaç duyduğum zamanda nöbet kısmından hiç ayrılmadığımı ve görev tanımında olmayan işlerin zorla yaptırılması.
hangi pozisyon icin geçerliydi bu durum acaba? ben ucus harekat icin basvurdum. sizce tgs mi pegasus mu daha iyi? teşekkürler. ve son olarak bu durum sizce devam ediyor mudur?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.