Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
yeni sistemde anladığım kadarıyla hastaneyi seçemiyoruz değil mi? hangi şehirde olacağınıda mı seçemiyoruz? yani tamamen rastgele bir hastane mi atanıyor?
Seçemiyorsunuz evet, kendi imkanlarınızla hastane hekimi hangi hastanede çalıştığını bulup hastaneyi arayıp randevu teyitliyorsunuz. Randevu verdikleri hastane bana 2 saat uzaklıkta. Çok saçma. Yakınımda da hastane var neye göre veriyor anlamadım. Ek not: saat 11 den önce gitmeniz bekleniyor.

• Like
Tepkiler: gunes
arkadaşlar bu arada sistemde saat kaça alırsanız alın randevuyu hastane ile onayladığınızda direkt size aç karnına şu saatte gelin diyorlar. ben sırf bugüne erken randevu kalmadı diye yarına almıştım ama her türlü saba erken girmeniz gerekiyor zaten. bilginiz olsun

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.