Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Meloha

Üye
7 Ağu 2025
150
57
5
Meslek
Kabin
Merhaba, gecen ctesi sınavlarımı tamamladım, aslında kendimden de eminim bazılarına mülakat maili gelmiş. Acaba mülakat mailleri gelmeye devam eder mi ümidimizi kesmeli miyiz ?

• Like
Tepkiler: dızparadise
ben de cuma günü sınavları tamamladım ve haber bekliyorum. Ümit kaybetmeye şu aşamada gerek yok diye düşünüyorum çünkü süreç hem dün bitti hem de gruplar halinde çağırılıyor. Olumlu veya olumsuz dönüşler bu hafta yapılır diye düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: borabey
ben de cuma günü sınavları tamamladım ve haber bekliyorum. Ümit kaybetmeye şu aşamada gerek yok diye düşünüyorum çünkü süreç hem dün bitti hem de gruplar halinde çağırılıyor. Olumlu veya olumsuz dönüşler bu hafta yapılır diye düşünüyorum.
Bana online sinav maili gelmedi sizce gelir mi yoksa umidi kesmeli miyim

Merhaba, gecen ctesi sınavlarımı tamamladım, aslında kendimden de eminim bazılarına mülakat maili gelmiş. Acaba mülakat mailleri gelmeye devam eder mi ümidimizi kesmeli miyiz ?
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun hakkında inşallah olumlu dönüş alırsın. Ben ankara için dönüş almıştım 2 ay önce ama biraz geç döndüler. Sakın umudunu yitirme ingilizce çalış o sürede çıkmış sorulara bak benden tavsiye. Çok soft bir mülakat oluyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.