Pozisyon veya İlan Adı
yhm
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

yildirimbi

Üye
5 Ocak 2026
39
17
0
Meslek
Yer Hizmetleri
arkadaşlar geçen hafta çarşamba günü arandım, süreç hakkında mülakat veya yazılı ingilizce sınavı olacağı söylenmişti hala bu konuyla alakalı bir geri dönüş sağlanmadı. Cuma günü için çağırılanlar olmuş tebrikler bol şans diliyorum🙏 benim gibi mesaj almayan var mı?

• Like
Tepkiler: akara
arkadaşlar geçen hafta çarşamba günü arandım, süreç hakkında mülakat veya yazılı ingilizce sınavı olacağı söylenmişti hala bu konuyla alakalı bir geri dönüş sağlanmadı. Cuma günü için çağırılanlar olmuş tebrikler bol şans diliyorum🙏 benim gibi mesaj almayan var mı?
Merhaba bende aynı durumdayım. Beni de aradılar ama henüz mülakat mesajı gelmedi

• Like
Tepkiler: AeroNomad

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.