Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba, duyuru ne yazık ki o tarihe kadar değerlendirme süreci tamamlanmamış adayların süreçlerinin olumsuz şekilde sonlandırılacağı anlamına gelmektedir.
merhabalar ben 17 aralıkta mülakata gittim. boy kilo ing geçtim. kurulda güzel geçti ancak haber alamadım hala ne olumlu ne de olumsuz olarak. sadece 30 aralıkta bilgilendrme maili geldi süreç devam etmektedir. en kısa sürede dönüş yapılacaktır diye.

Değerlendirme süreçleriniz devam etmektedir, tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ben 27 Kasımda hizmet sektoru deneyimli olarak mulakatlara girmistim. 30 Aralikta da surec devam etmekte en kisa surede bilgilendirileceksiniz maili almistim. Az once surecin olumsuz sonuclandigina dair mail geldi maalesef. 30 Aralik’taki maili burada olumlu anlama yormustuk ama oyle olmuyormus demek ki.

18 aralıkta 2.yabancı dil sınavına girmiştim biraz önce sürecin olumsuz sonuçlandığına dair mail geldi. Herkese başarılar dilerim

Bana da aynı mail geldi, ikinci dil için. Sizde de mail içeriğinde ikinci dil yetersizliği ile ilgili bir ibare var mı yoksa mesleğe uygun değilsiniz tarzında bir yazı mı var acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.