Bu ne biçim bir işleyiş mantık alır bi yanı yok . Bi arkadaşım 4 aydır eşim de 2 aydır kurul sonucu bekliyor. Ve bu şekilde bi genel duyuru ile 12.01 de tüm değerlendirme süreçleri sonlanacak yazılıyo. Her adaya olumlu olumsuz dönüş yapılacak deniliyor. İkişer defa kabin istihdama yazdılar süreciniz devam etmektedir diye dönüş aldılar Yedek aday mantığı ile hemen elemediğiniz ama olumlu mailde atamadığınız bi süreç . Bi çok kez üstüne yazılıp çizildi ama hala bi netlik olmaması hep bi muamma olmasına alıştı artık insanlar.
Kurul mülakatı ile alakalı bunca zaman olumsuz bir dönüş yapılmadıysa; umudunuzu kesmemeniz gerektiğini, hatta nisbeten olumlu/olumluya yakın bir pozisyonda bulunduğunuzu düşünüyorum. Çünkü kurul mülakatından 2 hafta gibi bir süre sonra olumsuz dönüş alan adaylar var.
Sağlık dahil tüm süreçleri geçerek eğitim daveti alan ve sonrasında; ‘operasyonel sebeplerden dolayı eğitim tarihi ertelendi’ şeklinde mail alan bir aday da gördüm forumda.
Anladığım kadarıyla kurul, adayları 3 havuzda topluyor;
1. Mülakatta dikkat edilen kriterlerin büyük bölümüne sahip olmayan/sağlayamayan adayların bulunduğu ve çok bekletmeden dönüş yapılan ‘olumsuz havuzu’,
2. Mülakatta dikkat edilen kriterlere ciddi ölçüde sahip olan/sağlayan adayların bulunduğu ve yine çok bekletmeden dönüş yapılan ‘olumlu havuzu’,
3. Mülakatta dikkat edilen kriterlere ortalamanın üzerinde sahip olan/sağlayan ve son kurul mülakatı yapılacak olan 12.01.2026 tarihine kadar bekletilen ‘potansiyel vaadeden havuzu’. ve tabi bu havuzdaki herkese de, karşılayabildiği kriter kadar puan veriliyor.
Ekim - Kasım gibi başlayan ve başvuran binlerce adayların tek tek mülakata tabi tutulduğu süreç; 12.01.2026 tarihinde sona eriyor. Yani bu şu anlama geliyor; kurul mülakatları hala devam ediyor, sırası henüz yeni gelmiş adaylar mülakatlara giriyor. Haliyle bu mülakatlarda da olumlu, olumsuz ve potansiyel vaadeden adaylar olucak. buradaki potansiyel vaadeden adaylar da yine kriterlere göre puanlarını alıp, havuzdaki diğer adaylarla birlikte değerlendirilecek.
Son mülakat bittiğinde;
Toplam Alınacak Kabin Memuru Sayısı - Olumlu Aday Sayısı = işleminin sonucuna göre, hedef sayıdan geriye kaç kişilik kontenjan kaldıysa; ‘potansiyel vaadeden havuzu’ndan, en yüksekcpuandan başlayarak sırayla alınacak ve kontanjan bu şekilde doldurulacak.
Tabi daha sağlık süreçleri de var, oradan da elenen birçok aday olacak. Elenen aday kadar, havuzdaki yüksek puanlılardan eklemeler yapılacak.
Sonuç itibarıyla, uçuşa hazır ‘aday kabin memuru’ sayısında hedef kontenjana ulaşılasıya kadar bu süreç böyle ilerleyecek.
Bunların hiç bir resmi yada birilerinden edinilmiş kesin bilgiler değildir. Ama kurumsal ve büyük ölçekli şirketlerde genelde işe alım süreçleri bu şekilde ilerler. Çünkü herşey en ince ayrıntısına kadar planlanarak ve hedeflenen tarihte hedeflenen personelle planlanan eğitimler tamamlanmış şekilde sonuçlanması gereklidir.