Sonuç ayrıca iletilecek. Anketin herhangi bir hükmü yok.Video mülakat sonrası uygulamayı değerlendirme anketi maili gelmesi bu aşamanın geçildiğini mi gösteriyor yoksa ayrıca mı sonuç iletilir bilgisi olan var mıdır?
grup mülakatları geçti ama henüz bir cevap gelmedi. normalde 14 mayısta belge kontrolü olması gerekiyordu fakat henüz bir haber yokGrup mülakatlarindan haber alan var mi? 14ü için belge kontrol diyor, bir önceki aşama da gecikti diye telaşlanmadım ama insan merak ediyor…
Öncelikle tebrikler hocam. Sizin için nasıl geçti grup mülakatı ve neye dikkat ettiklerini düşünüyorsunuz?Merhabalar. Bana dün akşam saatlerinde “Belge Kontrolü” aşamasına geçtiğime dair bir mail geldi. 20 Mayıs saat 16.00’ya kadar istenen 3 belgenin sisteme yüklenmesi gerekiyormuş.
Ayrıca şunu sormak istiyorum: Bu sene Take-Off 101 için kaç kişi alınması planlanıyor bilgisi olan var mı? Ideathon sürecinde eğitimde Teams toplantısında 750’ye yakın kişi vardı. Acaba kaç kişi kaldık şu an tahmini olan var mı?
Teşekkür ediyorum.Öncelikle tebrikler hocam. Sizin için nasıl geçti grup mülakatı ve neye dikkat ettiklerini düşünüyorsunuz?
Hocam grup mülakatından kastınız birim/kurul ve İngilizce mülakatı mı? Çünkü bana belge yükleme maili geldi birkaç gün önce. Yani grup mülakatına ilişkin değerlendirmeler yapıldı diye biliyorum. Bir yanlışlık varsa mail atın isterseniz. Yahut geçtiğimiz senelerdeki Take Off 101 konularına bakabilirsiniz aynı şekilde dönüş alan olmuş mu diye.Merhaba, bana grup mülakatı ile ilgili bilgilendirmenin haziran temmuz arası yapılacağı şeklinde bir mail geldi. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.