Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Olumsuz maili gelmedikten sonra umutsuzluğa kapılmamak gerekir bence de
Ben de öyle düşünüyorum ama 24 Şubat'ta girenlere bile mail gelmiş bugün hatta bugün birçok kişiye mail atılmış sanırım benim almamam biraz endişelendirdi açıkçası beni o nedenle kendimi her sonuca hazirlamaya çalışıyorum ama filtreleme nasıl onu merak ediyorum

tam olarak aradıkları kriterleri bilsek te bilerek mülakata gitsek
Güleryüz, kendini rahat ve iyi ifade edebilmek, iş tecrübesine sahip olmak ve iş anlamında deneyimlerinizi onlara hissettirebilmek, sorulan sorulara mantıklı ve dengeli cevap verebilmek. Kurumu, prosedürleri, yolcu memnuniyetini önemsemek, göz temasından korkmamak, bakımlı olmak.
Size verebileceğim tavsiyeler bunlar.

• Like
Tepkiler: eylul73
Güleryüz, kendini rahat ve iyi ifade edebilmek, iş tecrübesine sahip olmak ve iş anlamında deneyimlerinizi onlara hissettirebilmek, sorulan sorulara mantıklı ve dengeli cevap verebilmek. Kurumu, prosedürleri, yolcu memnuniyetini önemsemek, göz temasından korkmamak, bakımlı olmak.
Size verebileceğim tavsiyeler bunlar.
Bundan ziyade uçak içerisindeki operasyonu yürütmek yolcu memnuniyetine de ok bakıyorlar başlayıp hiç düşünmediği çıkmayıp eğitimde istifa eden çok olduğun için aşırı derece de eleme oluyor ve duyduğuma göre Thy mülakatlarına giren kişiler artık Ajet mülakatına giriyor bilginiz olsun

Bundan ziyade uçak içerisindeki operasyonu yürütmek yolcu memnuniyetine de ok bakıyorlar başlayıp hiç düşünmediği çıkmayıp eğitimde istifa eden çok olduğun için aşırı derece de eleme oluyor ve duyduğuma göre Thy mülakatlarına giren kişiler artık Ajet mülakatına giriyor bilginiz o zaman biz kesin elendik

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.