Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Evet hepsini ayarladım .. bu sefer resdilme şansım yok .. o mülakatı girmeyi artık istiyorum .. sigorta dökğmlerine ek olarak , şirket hizmet akitlerini , çalışma süreleri (gün gün) şirkette bulunan sıfatlarım, çalışma izin ve bunların süreleri , antetli kağıt olacak şekilde yolladım .

• Like
Tepkiler: Kayhan
bana da 720 gün hizmet yok diye dönüş geldi ama gün gün rakamları yazıp tam 722 gün hesaplıyorum 2011-2016 arasında şu firmalarda satış danışmanlığı yaptım tüm öğrencilik hayatımda vs eksik bilgi varsa iletebilirim şeklinde döndüm tekrar dönüş bekliyorum

Evet hepsini ayarladım .. bu sefer resdilme şansım yok .. o mülakatı girmeyi artık istiyorum .. sigorta dökğmlerine ek olarak , şirket hizmet akitlerini , çalışma süreleri (gün gün) şirkette bulunan sıfatlarım, çalışma izin ve bunların süreleri , antetli kağıt olacak şekilde yolladım .
geri dönüş oldumu bende yükledim o gün ama bekliyorum halen

• Like
Tepkiler: Jonethen21
Evet oldu ..

Değerli Adayımız,

Geri bildiriminiz doğrultusunda kontroller gerçekleştirilerek tarafınıza bilgi verilecektir.

Saygılarımızla.

Olumsuza itirazdan dönüş alan oldu mu arkadaşlar?Ayrıca belge yükleyip hiç dönüş alamayan veya yakın zamanda mülakat davet maili alan oldu mu?Can sıkmaya başladı gerçekten şu süreç.Ne olduğu veya olacağı belli değil.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.