Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben bizzat Turizm ve Konaklama İşletmeciliğili (100 % İngilizce ) yüksek lisans mezunuyum .. 5 yıldızlı hotellerde çalışmış , ayrıca 4 ayrı ülkede çalışmakla kalmamış bizzat sektörün içinde gelip 5 akıcı dil bilmeme rağmen , SGK olmadığı ve yurtdışı hizmet dökümünü göndermeme rağmen elediler .. 😅🤦🏻‍♀️

Evet yanıt maili geldi tahmin ettiğim gibi. 3 aşamada belirttikleri mesleklerde calısmıs olmanız lazım. Örneğin 1400 gün primim var. 4 senedir resepsiyonum bunun 1 senesi hotel. Hotel resepsiyonu kapsam içinde ama farklı yerde yaptığınız resepsiyonluk hizmet sektörü deneyim kosulu sayılmamış. İlanda belirttikleri 3 kategoride ayrı ayrı o meslekleri yapmanız gerekiyor. Madem bu kadar ince bir detayınız var ilk sgk dökümü gönderimimizde neden elemediniz ? sınava alıp geçtikten sonra neden olumsuz alındık. İnsan hayret ediyor. Her neyse , sağlık olsun
bana henüz cevap gelmedi ya ben de mail geldiği gibi yanıtlamıştım ama :/

Hizmet dökümü sebebiyle olumsuz mail alıp itiraz mailine cevap alan var mıdır başka? Perşembe günü dönüş sağladım ama beklemedeyimm, Sanırım olumlulara da cuma günü mülakat mailleri gitmiş

Hizmet dökümü sebebiyle olumsuz mail alıp itiraz mailine cevap alan var mıdır başka? Perşembe günü dönüş sağladım ama beklemedeyimm, Sanırım olumlulara da cuma günü mülakat mailleri gitmiş
Henüz bir dönüş almadım, sanırım olmayacak. En azından hizmet ettiğimizi kanıtlama fırsatı verseler, sorun çözülecek. Bu kadar deneyime sahip insanları almamak bence firma için büyük bir kayıp olur.

• Like
Tepkiler: Jonethen21
Bende hizmet sektörü deneyimli ilanına başvurup olumsuz dönüş alanlardanım. Attığım itiraz mailine gelen yanıtı aşağıda paylaşıyorum.

Sayın Adayımız,

Yazılım proje uzmanlığı ve yöneticiliği ilanımızda belirtilen hizmet sektörü alanlarında yer almamaktadır.

Benim anlamadığım konu şu arkadaşlar ben bilişim sektöründe 2023 yılından itibaren çalışıyorum ama benim hizmet sektörü deneyimim 2017-2023 yıllarında oldu. Giriş kodları Servis Elemanı/Garson, satış temsilcisi, müşteri temsilcisi olarak 820 günüm var bunlara bakmayıp şu anda çalıştığım işe bakmışlar. İlanda böyle bir detay vs var mıydı şahsen ben hatırlamıyorum

Dediğiniz gibi sgk hizmet döküm kontrolleri çok değişik kontrol ediliyor olabilir .. önceki hizmetlerinizde kontrol edilmesi gerek bence sonuçta 800 küsür gün hizmet deneyiminiz var .. yine mail gönderip şansınızı deneyin yüzdünüz kuyruğuna geldiniz .. ama basit bir hata sonucu emeğiniz boşa da girmiş olabilir

Cevap maili geldi bu şekilde ..

Değerli Adayımız,

Yurt dışında çalışma deneyimi bulunan adaylarımızın, görev aldıkları firmalardan antetli kâğıda kaşe ve imza ile düzenlenmiş; unvanlarını ve çalışma sürelerini gösterir belgeyi temin etmeleri halinde, hizmet kriterlerini karşılama durumları değerlendirilecektir.

Saygılarımızla.

• Like
Tepkiler: Kayhan
Cevap maili geldi bu şekilde ..

Değerli Adayımız,

Yurt dışında çalışma deneyimi bulunan adaylarımızın, görev aldıkları firmalardan antetli kâğıda kaşe ve imza ile düzenlenmiş; unvanlarını ve çalışma sürelerini gösterir belgeyi temin etmeleri halinde, hizmet kriterlerini karşılama durumları değerlendirilecektir.

Saygılarımızla.
aynı mail banada geldi

• Like
Tepkiler: Jonethen21

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.