Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Mailime henüz cevap almadım. Mail atıp cevap alan olursa sevinirim. Çünkü 1400 günüm varken '' 2 yıl hizmet sektörünü karsılamıyorsunuz'' mesajı yanlışlık yaptıklarını gösteriyor. Çünkü koşulu sağlıyorum , bu yüzden başvurdum zaten. Cevap alan olursa paylaşırsa sevinirim. Elim ayağım titriyor vallahi :D
hangi işte çalıştınız? kaç gününüz var hesapladınızmı?

hangi işte çalıştınız? kaç gününüz var hesapladınızmı?
Hesaplamamı gerektirecek bir durum yok aslında. SGK hizmet dökümüm e devlette bu şekilde. Dediğim gibi Hotel de, hastanede, gayrimenkul, okul sektöründe calıstım. Şu an 19.ayım son işimde. Ondan önceki işimde 18 ay calışmıştım. Zaten ikisini topladığımızda 2 seneyi geçiyor. Yanlışlık olmalı herkese atılmış gibi görünüyor.

Hesaplamamı gerektirecek bir durum yok aslında. SGK hizmet dökümüm e devlette bu şekilde. Dediğim gibi Hotel de, hastanede, gayrimenkul, okul sektöründe calıstım. Şu an 19.ayım son işimde. Ondan önceki işimde 18 ay calışmıştım. Zaten ikisini topladığımızda 2 seneyi geçiyor. Yanlışlık olmalı herkese atılmış gibi görünüyor.
hmm.. belkide yanlışlık olmuş olabilir.

hmm.. belkide yanlışlık olmuş olabilir.
Öyle umut ediyorum. Bütün hizmet dökümü kodlarını tek tek çıkartıp acaba yanlış mı biliyorum diye farklı yapay zekalara attım hepsi hizmet sektörü deneyiminin 898 gün olduğunu şartları karşıladığımı söylüyor. Burada THY'nin kullandığı sistemin sehven bir hata yaptığını düşünüyorum.

Öyle umut ediyorum. Bütün hizmet dökümü kodlarını tek tek çıkartıp acaba yanlış mı biliyorum diye farklı yapay zekalara attım hepsi hizmet sektörü deneyiminin 898 gün olduğunu şartları karşıladığımı söylüyor. Burada THY'nin kullandığı sistemin sehven bir hata yaptığını düşünüyorum.
Kodlar dediğiniz sgk meslek kodu seçenekleri mi ? onlara da baktım , yaptığım işi biliyorum hizmet sektörü de. Farklı bir yerse ona da bakmak isterim.

Tüm olumsuz alan aday arkadaşlarıma tavsiyeme tekrardan mail atıp durumu değerlendirmeleri için talepte bulunun .. sonuçta aylardır vermiş olduğumuz emek mevcut göründüğü gibi sadece bir kaç kişi değil onlarca yüzlerce kişi aynı durumda .. ben mail gönderdim tekrardan hizmet dökümümü yolladım . 7 yıllık hizmetim mevcut tüm şartlar eksiksiz karşılandığı halde olumsuz olmasını kabullenemiyorum ..

• Like
Tepkiler: hostadayi
Kodlar dediğiniz sgk meslek kodu seçenekleri mi ? onlara da baktım , yaptığım işi biliyorum hizmet sektörü de. Farklı bir yerse ona da bakmak isterim.
Evet dökümde çıkan kodlar. Bende karşıladığımdan emin olmasam zaten tecrübeli adaya başvurmazdım. Hepimiz farkındayız ama gelen mail bir şaşırttı bizi.

Tüm olumsuz alan aday arkadaşlarıma tavsiyeme tekrardan mail atıp durumu değerlendirmeleri için talepte bulunun .. sonuçta aylardır vermiş olduğumuz emek mevcut göründüğü gibi sadece bir kaç kişi değil onlarca yüzlerce kişi aynı durumda .. ben mail gönderdim tekrardan hizmet dökümümü yolladım . 7 yıllık hizmetim mevcut tüm şartlar eksiksiz karşılandığı halde olumsuz olmasını kabullenemiyorum ..
Aynı şekilde. Haziranda başvuru yapmama rağmen çağırılmamak ve şartları karşıladığım halde bekleyip bu şekilde karşılık almak kabullenilecek gibi değil

• Like
Tepkiler: Jonethen21
Kodların anlamlarına baktım büro işçisi , bellboy, resepsiyon görevlisi ön büro , büro memuru ( idari işler ) olarak girilmişler hep. Halbuki büro işçisi dediği satış işi mesela. Büro memuru en sondaki kod ise resepsiyonluk yapıyorum şu an. Yani kodlardan dolayı eliyorlar sanırım da , ben resepsiyonluk yapıyorum en az 3 senedir ,4-5 ayda satış . Eskiden firmanın girdiği koda kaldıysak yandık. Üzücü kodlara göre yapıyorlarsa. Halbuki firma isimleri belli calısılan sektör belli. Örneğin hastanede calısıyorum , koddaki yazanın resepsiyon olduğu anlasılması lazım. Sanırım detaylı bakmaktansa koda göre bakıp eliyorlar.

Benim de hepsi hizmet sektörüne dahil ama sanırım https://hizliresim.com/nsap4z8 burda yazanlar direk kod olarak sgk mızda olması gerekiyor. Ama bunu doğru yazan İK görevlilerimiz yok gibi görünüyor malesef. Çok fazla kod var ve direk istenen bu yazan kodlarsa o yüzden sorun yaşıyor olabiliriz.

• Like
Herkese merhaba, biraz önce mail aldım ve sevinçle içerisini açtığımda ilan koşullarında yer alan '' Hizmet sektöründe 2 yıl tecrübeye sahip olmak'' koşulunu karşılamadığınız görüntülenmektedir diye bir mail mesajı gördüm. Yaklaşık 1400 gün sgk primim var ve çalıştığım tüm sektörler hizmet sektörü. Otel, Hastane, Gayrimenkul sektörlerinde çalıştım. Tabi bunu belirten bir mail attım ama henüz cevap alamadım. Ulaşabileceğim bir telefon numaraları var mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim. Bilgi için şimdiden teşekkürler.
Yani bence moralini bozma bile çünkü el ile bu belgelerin taranıp kontrol edildiğini sanmıyorum yoksa mailde bi açık kapı bırakılmazdı mail tekrar atın diye ama malesef bu sistemden kaynaklı herkesin süreç kısmını uzatılar geri dönüşler ve planlamalar geç olucağı belli

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.