Pozisyon veya İlan Adı
hizmet sektörü ilanı
Merhabalar bende belge yüklemeyi unuttum yani gördüm açtım ama isim soyisim ve tarih yazmadım eklemedim. 20 ekimde sınava girmiştim. Şimdi belgeye adımı soyadımı tarihi yazdım pdf halinde ekledim daha sonra thy mail attım. Umarım kabul ederler. Ama bu büyük bir sorun teşkil etmiyor olabilir yinede yapmakta fayda var. Bende yaptım.

Merhaba, 17.10.2025 tarihinde yapay zeka video mülakatına girdim fakat henüz geri dönüş sağlanmadı. Olumlu olarak geri dönüş sağlanır fakat olumsuz olduğu taktirde de geri dönüş sağlanıyor mu bilginiz var mıdır

Merhaba, 17.10.2025 tarihinde yapay zeka video mülakatına girdim fakat henüz geri dönüş sağlanmadı. Olumlu olarak geri dönüş sağlanır fakat olumsuz olduğu taktirde de geri dönüş sağlanıyor mu bilginiz var mıdır
Geridönüşler genelde 10 gün ve daha sonrasında oluyor merak etmeyin mutlaka olumlu olumsuz geridönüş yapıyor thy. Endişelenmeniz için erken🙌

Merhabalar bende belge yüklemeyi unuttum yani gördüm açtım ama isim soyisim ve tarih yazmadım eklemedim. 20 ekimde sınava girmiştim. Şimdi belgeye adımı soyadımı tarihi yazdım pdf halinde ekledim daha sonra thy mail attım. Umarım kabul ederler. Ama bu büyük bir sorun teşkil etmiyor olabilir yinede yapmakta fayda var. Bende yaptım.
Ben video mülakattan 1 gün sonra ekledim ve mail attım, yüklenmiş olarak göründüğünü söylediler, geç yüklenmesi problem değil diye algıladım.

Ben video mülakattan 1 gün sonra ekledim ve mail attım, yüklenmiş olarak göründüğünü söylediler, geç yüklenmesi problem değil diye algıladım.
Evet ben mail attım ve Sistem kontrolü sağlandığında belgeyi yüklemiş olduğunuz görüntülenmektedir diye geri dönüş yapıldı yani sorun teşkil etmiyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.