Pozisyon veya İlan Adı
hizmet sektörü ilanı
Maalesef onu sınavdan önce doldurup sisteme yüklemen gerekiyordu aksi takdirde sürecin sizin lehinize sonlanıcağını sözleşmede belirtmişlerdi.
Merhaba, hangi sözleşmede yer alıyordu bu madde, maili inceledim ancak göremedim. Ben pazartesi günü sınava girdim ama bugün fark edip yükledim THY kariyer sitesine.

Merhaba, hangi sözleşmede yer alıyordu bu madde, maili inceledim ancak göremedim. Ben pazartesi günü sınava girdim ama bugün fark edip yükledim THY kariyer sitesine.
Ben özgeçmiş eklentilerim kısmına yüklemeye çalıştığımda izin verilen dosyalar arasında değil diyor nasıl yüklendiniz acaba?

Taahütnameyi onaylamayan adaylarımız süreçten ayrılmış olarak kabull edilecektir yazıyor sınavdan önce veya şu tarihe kadar ibaresi yok.yanlışsam beni düzeltin lütfen
Sözleşmeyi okuduysanız eğer sözleşmede sınav esnasında soruları paylaşma kopya cekme fln için yapılmış bi sözleşme sen bunu sınavdan sonra imzalarsan bilmiyorum saçma olmaz mı yani mantıksal olarak düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: gunes ve Bllersckn
Taahütnameyi onaylamayan adaylarımız süreçten ayrılmış olarak kabull edilecektir yazıyor sınavdan önce veya şu tarihe kadar ibaresi yok.yanlışsam beni düzeltin lütfen
Selamlar taahhütnameyi pdfe çevirerek yükleyebilirsiniz, video mülakatından önce onay verilmesi için bir şart konulmamış olarak algıladım, sözleşme tarihini mülakata girilen gün olarak belirtmekte fayda olabilir.

öncelikle merhabalar, ben THY video mülakat mailine giriş yapıp sınavı tamamladım ama şuan mailin en alt kısmına baktığımda taahhüt onay belgesini doldurup özgeçmiş eklentilerim kısmına yüklememiz gerekiyormuş lakin ben yeni gördüm aranızda yüklemeyen var mı ya da yüz yüze mail daveti alan arkadaşlar taahhüt belgesini yüklediler mi?
Forumda gezerken taahhütnameyi sonradan ekleyip olumlu sonuç alınan bir örnek gördüm, çok önemli bir detay değil sanırım

• Like
Tepkiler: JustLich
öncelikle merhabalar, ben THY video mülakat mailine giriş yapıp sınavı tamamladım ama şuan mailin en alt kısmına baktığımda taahhüt onay belgesini doldurup özgeçmiş eklentilerim kısmına yüklememiz gerekiyormuş lakin ben yeni gördüm aranızda yüklemeyen var mı ya da yüz yüze mail daveti alan arkadaşlar taahhüt belgesini yüklediler mi?
Size verilen belge yükleme süresini aşmadıysanız yükleyebileceğinizi düşünüyorum, umarım sizin açınızdan sorun olmaz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.