Pozisyon veya İlan Adı
hizmet sektörü ilanı

Bllersckn

Üye
23 Tem 2025
72
16
5
Meslek
Kabin
öncelikle merhabalar, ben THY video mülakat mailine giriş yapıp sınavı tamamladım ama şuan mailin en alt kısmına baktığımda taahhüt onay belgesini doldurup özgeçmiş eklentilerim kısmına yüklememiz gerekiyormuş lakin ben yeni gördüm aranızda yüklemeyen var mı ya da yüz yüze mail daveti alan arkadaşlar taahhüt belgesini yüklediler mi?

Maalesef onu sınavdan önce doldurup sisteme yüklemen gerekiyordu aksi takdirde sürecin sizin lehinize sonlanıcağını sözleşmede belirtmişlerdi.

şuan aşşırı üzüldüm ben o taahhüt belgesini yüklemedim o yüzden bana geri dönüş yapmadılar.
Maillerini tamamını okumakta fayda var ama daha online video mülakat sonuçları için geri dönüş yapılmadı yani belki bi ihtimal daha olabilir bi mail atmayı düşünebilirisin THY’ye belki sonra yüklemene izin verebilirler.

Maillerini tamamını okumakta fayda var ama daha online video mülakat sonuçları için geri dönüş yapılmadı yani belki bi ihtimal daha olabilir bi mail atmayı düşünebilirisin THY’ye belki sonra yüklemene izin verebilirler.
video mülakatlarına geri dönüş yapmaya başlamışlar hatta dün sınava girende varmış

Kadınlar için açılmış bi ilan vardı o süreçte halen devam ediyor ve bizden ilerde onla karıştırmış olmayasın ?
yanibir arkadaş açılan bir forumda pazartesi günü mülakat maiili aldığını söylemiş. zaten video mülakat maili alan herkes çarşamba günü sınava girdi.
umarım karıştırıyorumdur.

öncelikle merhabalar, ben THY video mülakat mailine giriş yapıp sınavı tamamladım ama şuan mailin en alt kısmına baktığımda taahhüt onay belgesini doldurup özgeçmiş eklentilerim kısmına yüklememiz gerekiyormuş lakin ben yeni gördüm aranızda yüklemeyen var mı ya da yüz yüze mail daveti alan arkadaşlar taahhüt belgesini yüklediler mi?
Merhaba,

Belgeyi doldurup sisteme yükleyip, KABINISTIHDAM@thy.com Adresine durumu açıklayan bir mail atıp şansınızı deneyebilirsiniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.