Evet ben de 7 Ekimde Kurul Mülakatına girdim. Dün de 2. Yabancı dil görüşmem vardı. Forumda gördüğüme göre bu cevap olayı biraz kafa karıştırıcı gibi. Bazı adaylara 4-5 gün içinde cevap gelmiş. Siz anında cevap alanlar olduğunu söylüyorsunuz ve bir de başkaları da cevabın sadece olumsuzlara gittiğini söylüyor. Bekleyip göreceğiz anlaşılan, kendi sonucum geldiğinde bilgilendirme geçerim buradan. Umarım siz de olumlu bir dönüş alırsınızHepiniz 6-10 ekim haftası mı mülakata girdiniz? Neredeyse herkese anında olumlu mail gitmiş galiba,ben 2 haftadır bekliyorum. Başka yok mu ya hala cevap bekleyen
Merhabalar hangi tarz sorular sordular hatırlıyor musunuz?Evet ben de 7 Ekimde Kurul Mülakatına girdim. Dün de 2. Yabancı dil görüşmem vardı. Forumda gördüğüme göre bu cevap olayı biraz kafa karıştırıcı gibi. Bazı adaylara 4-5 gün içinde cevap gelmiş. Siz anında cevap alanlar olduğunu söylüyorsunuz ve bir de başkaları da cevabın sadece olumsuzlara gittiğini söylüyor. Bekleyip göreceğiz anlaşılan, kendi sonucum geldiğinde bilgilendirme geçerim buradan. Umarım siz de olumlu bir dönüş alırsınız![]()
selamlar, 2. dil sınavı deneyiminizden bahseder misiniz? Hangi dilden vs.Evet ben de 7 Ekimde Kurul Mülakatına girdim. Dün de 2. Yabancı dil görüşmem vardı. Forumda gördüğüme göre bu cevap olayı biraz kafa karıştırıcı gibi. Bazı adaylara 4-5 gün içinde cevap gelmiş. Siz anında cevap alanlar olduğunu söylüyorsunuz ve bir de başkaları da cevabın sadece olumsuzlara gittiğini söylüyor. Bekleyip göreceğiz anlaşılan, kendi sonucum geldiğinde bilgilendirme geçerim buradan. Umarım siz de olumlu bir dönüş alırsınız![]()
Merhabalar hangi tarz sorular sordular hatırlıyor musunuz?
Selamlar arkadaşlar, ben Fransızca'dan girdim. Verilen mülakat saatinden bir 10 dk kadar sonra katılım yaptılar o yüzden ekran karşısında bekleme durumunuz olursa endişelenmeyin. Sizinle mülakatı yapan kişi haricinde görüşmede ekstradan 1 ya da 2 kişi daha var (toplantı bitiminde "katıldığınız için teşekkür ederiz" demelerine kadar farketmemiştim o yüzden 1 mi 2 mi tam emin olamıyorum). Bu kişilerin kameraları kapalı, siz sadece mülakatı yapacağınız kişiyle iletişim halinde oluyorsunuz. Gerilmenize gerek yok diyeceğim ama bunun çok bir yararı olmuyor, çünkü ben de gerildimselamlar, 2. dil sınavı deneyiminizden bahseder misiniz? Hangi dilden vs.
Çok teşekkür ederim değerli mesajınız için. Başarılar diliyorum sizeSelamlar arkadaşlar, ben Fransızca'dan girdim. Verilen mülakat saatinden bir 10 dk kadar sonra katılım yaptılar o yüzden ekran karşısında bekleme durumunuz olursa endişelenmeyin. Sizinle mülakatı yapan kişi haricinde görüşmede ekstradan 1 ya da 2 kişi daha var (toplantı bitiminde "katıldığınız için teşekkür ederiz" demelerine kadar farketmemiştim o yüzden 1 mi 2 mi tam emin olamıyorum). Bu kişilerin kameraları kapalı, siz sadece mülakatı yapacağınız kişiyle iletişim halinde oluyorsunuz. Gerilmenize gerek yok diyeceğim ama bunun çok bir yararı olmuyor, çünkü ben de gerildimama şansıma görüşmeyi yaptığım kişi çok güler yüzlü ve hoş sohbet biriydi, umarım sizde de böyle olur.
Genel sorulan sorular da öncelikle kendinizi tanıtmanızla başlıyor ve ardından sohbet gibi devam ediyor. Tabii ki mülakatı yapan kişinin önünde bir dizi soru da var ve bunlardan da soruyor ama o sorular da sizi çok çok düşünmeye itip "ne cevap verebilirim?" diye düşüneceğiniz sorular değil. Tüm soruları anın gerginliğinden kaynaklı spesifik hatırlayamıyorum maalesef, ama "Sence para huzur getirir mi?" gibi sorular vardı. Genel tema anladığım kadarıyla hem sohbet muhabbet şeklinde olsun hem de biraz argümantatif olsun. Sizi bir tarafa yöneltmeye çalışan sorular gibi. Bu aslında işinizi kolaylaştırmak için. Genel mülakat süresi de 10-12 dk kadar sürdü.
Kendiniz olup güler yüzlü olmanız da tabii ki artıdır diye düşünüyorum. 2. Yabancı dillerimizi bir çoğumuz sürekli kullanmıyordur herhalde, o yüzden takılma yaşamaktan endişelenmeyin bence. Bende 1-2 kere oldu ama karşımdaki kişinin tavrı güler yüzlü, anlayışlı ve sohbeti devam ettirmeye yönelikti. Umarım hepinizin mülakatı güzel geçer, herkese iyi şanslar arkadaşlar. Umarım hepimiz olumlu dönüşler alırız![]()
Forumdan takip ettiğim kadarıyla siz de daha kuruldan cevap almadınız değil mi? Öyle hatırlıyorum. Siz hangi gün girmiştiniz? Size haber gelirse buraya da yazar mısınızÇok teşekkür ederim değerli mesajınız için. Başarılar diliyorum size
tabii ki. Normalde 7 Ekim’de görüşmeye çağrıldım. Kilo için süre verdiler. Sonrasında 15 ekimde bütün görüşmeleri gerçekleştirdim. Haber geldiğinde güncelleme yaparımForumdan takip ettiğim kadarıyla siz de daha kuruldan cevap almadınız değil mi? Öyle hatırlıyorum. Siz hangi gün girmiştiniz? Size haber gelirse buraya da yazar mısınız
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.