Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siz sormadan detay vereyim.
21.04.2025 başvuru yaptim.
08.05.2025 mülakata çağırdılar.
15.05.2025 mülakat olumlu geçti mesajı aldım. Ardından istenen evraklar için ayrı mesajlar geldi.
21.05.2025 dtm binasında evrakları teslim ettim. Ardından doktor muayenesine girdik. Doktor E-nabiza girip bazı sorular sordu. Sonrasında evrakları Ik bölümüne teslim edip çıktım.
27.05.2025 bu sabah 2 haziran egitimi için arandım.
Hayır sağlık raporunu kendiniz bir hastane veya poliklinikte çıkaracaksınız. Tgs anlaşmalı bir kaç yeri aradım en uygun fiyatı Güngörende Monomer osgb adli yerde çıkardım 2.200 tl tuttu. Sizden istenilen testlere göre fiyat değişebilir. Memnun kaldim tavsiye ederim. Ortalama 30 dakika sürdü tüm işlemler .
Hayır sağlık raporunu kendiniz bir hastane veya poliklinikte çıkaracaksınız. Tgs anlaşmalı bir kaç yeri aradım en uygun fiyatı Güngörende Monomer osgb adli yerde çıkardım 2.200 tl tuttu. Sizden istenilen testlere göre fiyat değişebilir. Memnun kaldim tavsiye ederim. Ortalama 30 dakika sürdü tüm işlemler .
Hadi hayırlısı olsun kardeş, galiba aynı anda teslim ettik evrakları demek ki bize henüz sıra gelmedi. Şuan iş görüsmesindeyğm baska yerde, bakalım arıyacaklar mı bizi
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.