Pozisyon veya İlan Adı
Kabin
Ben 19 haziran da gitmiştim muhtemelen sırayla muayene ye çağırıyorlardır.
Zahmet olmazsa süreci anlatırmısınız acaba ne kadar sürüyo neler yapıyolar vs.

Bide yanımızda bulunması gereken evraklar tc kimlik kartıyla ön değerlendirme beyan formunun dışında başka birşey var mı acaba? Teşekkürler şimdiden.

Hayırlı olsun. Nasıl geçti neler yaşadınız neler oldu tecrübelerinizi yazabilir misiniz?
Tesekkur ederim.sakin gecti en fazla 10-15 dk suruyo.cok yogunluk yoktu aslinda ya da yogunluk olmamasi icin belli sayida kisi cagiriyolar.doktor dikatli sekilde inceledi e nabiz gecmisini.tanilar ilac vs sorular soruyo.göz icin sekiller var onlara bakiyosun.herkes icin hayirlisi olsun

• Like
Tepkiler: fg51
Tesekkur ederim.sakin gecti en fazla 10-15 dk suruyo.cok yogunluk yoktu aslinda ya da yogunluk olmamasi icin belli sayida kisi cagiriyolar.doktor dikatli sekilde inceledi e nabiz gecmisini.tanilar ilac vs sorular soruyo.göz icin sekiller var onlara bakiyosun.herkes icin hayirlisi olsun
Teşekkür ederim. E-nabız geçmişinizde çekindiğiniz sizi korkutan herhangi bir durum var mıydı? Veya herhangi bir bulguya yada tanıya takılıp detaylı sorular sordular mı acaba?

2017 yılında tiroidlerime bakılmış ve bütün değerler ref aralıgında normal çıkmış (1 tane bile ref dısı değerim yok) tanıya doktor tiroidit girmiş ve bu sebepten bana resmen tiroid hastası muamelesi yapıldı bu arada 2025 e kdr birüsürü check up girmişim hepsinde tsh değerlerim harika olmasına rağmen… sözün bittigi yer sanırım @rsi

Ön muayene girecek arkadaşlar bu iş artık gerçekten piyango oyüzden fazla heyecan yapmayın

2017 yılında tiroidlerime bakılmış ve bütün değerler ref aralıgında normal çıkmış (1 tane bile ref dısı değerim yok) tanıya doktor tiroidit girmiş ve bu sebepten bana resmen tiroid hastası muamelesi yapıldı bu arada 2025 e kdr birüsürü check up girmişim hepsinde tsh değerlerim harika olmasına rağmen… sözün bittigi yer sanırım @rsi

Ön muayene girecek arkadaşlar bu iş artık gerçekten piyango oyüzden fazla heyecan yapmayın
Tam olarak anlamadım sonuçta herhangi bi olumsuzluk olmamasına rağmen elendiniz mi yani ? sonuc olarak tanı koyulmamış siz bir şüpheyi teyit maksatlı da gitmiş olabilirsiniz. örneğin ben bel fıtıgım var mı diye merak ederek gittiğimde de doktor bel fıtığı olarak işlem açıyo ama sonuç olarak bel fıtığı olmayabilirim.

• Like
Tepkiler: bbsama

hocam elendiniz mi anlamadım

arkadaşlar yer olarak yine aynı yere mi gidiyoruz adres bilgisi yazılmamışta.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.