Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
5 Tem 2025
14
1
0
Meslek
Kokpit
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Merhabalar,
2017 de 17 yasındaydım. 1 adet psikiyatrik muayene tanısı olarak girişim var e nabızda. Tanı ya da epikriz yok. E devlette de f41 anksiyete olarak gözüküyor. Sınav kaygısı sebebiyle gitmiştim.sadece tek ziyaret. Doktor lustral önermiş ancak reçete edilmemiş, satın alınmamış. Medula ve sgk üzerinden emin oldum bu duruma. Doktor ile konuşmaya gittim bugün. Sehven kesinlikle vermeyeceğini söyledi. Ancak epikriz yazmadıklarını söyledi. Bana kendisinin ve başhekimden imzalı: ergenlik döneminde sınav kaygısı ile basvurulmuştur daha sonra herhangi bir tanı ya da tedavisi bulunmamaktadır yazılı bir durum bildiri raporu verdi. Daha sonra şirket ister ise tekrar böyle bir rapor verebileceğini söyledi. Daha önce benim durumumda olup sağlık aşamasını geçen var mıdır acaba? Son aşamada elenmek çok üzer tabii ki,deneyimi ya da bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.