Merhabalar
Evet, insan kaynakları aradı ama diğer detaylara sahip değilim
Merhaba, bugün bunları sormak için dtmye gittim 😂 Adminin söylediği şeyleri ilettiler, sabah 8de dtmde olun eğer aşağıdaki sınıfta yer varsa oraya alınırsınız, yoksa servis kalkacak dedi

• Like
Tepkiler: admin
Merhaba, bugün bunları sormak için dtmye gittim 😂 Adminin söylediği şeyleri ilettiler, sabah 8de dtmde olun eğer aşağıdaki sınıfta yer varsa oraya alınırsınız, yoksa servis kalkacak dedi
Teşekkürler bilgi için.
O zaman cidden sahurdan sonra kalkıp gideceğiz. Çok erken bir saatte başlıyormuş

• Like
Tepkiler: Aorn
Teşekkürler bilgi için.
O zaman cidden sahurdan sonra kalkıp gideceğiz. Çok erken bir saatte başlıyormuş
Şuan eğitim alıyorum. 8 de dtm de olun yeterli. Bazılarınız shgm bazılarınız dtm de bazılarınız kuyumcukentte alacaksınız eğitiminizi.. 8 de orda olun yeter servisler götürüyor. Fakat Dönüşler bireysel

• Like
Tepkiler: Nur
Teşekkür ederim bilgilendirme için, peki eğitim kaçta başlayıp kaçta bitiyor ? Eğitim nasıl zor mu ? Sınıf kaç kişilik ? Dönüşlerin bireysel olması çok saçma olmuş en azından yine dtmye bırakabilirlerdi 🤷🏻‍♀️

Teşekkür ederim bilgilendirme için, peki eğitim kaçta başlayıp kaçta bitiyor ? Eğitim nasıl zor mu ? Sınıf kaç kişilik ? Dönüşlerin bireysel olması çok saçma olmuş en azından yine dtmye bırakabilirlerdi 🤷🏻‍♀️
Sabah 8:30 gibi başlıyor akşam 15:30 gibi bırakıyorlar. Eğitim zor değil ama dikkat gerekiyor sınavlar olıyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.