Pozisyon veya İlan Adı
18 ağustos ist invitr only
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Çat çat çat eliyorlar ne soruyorlarsa onu cevaplayın doğal olun uzun uzun konuşulmasını sevmiyorlar mesela introduction kısmında herkes kendini göstermek için uzattı kısa ve net olanlar kaldı group discussion da sakın konuya odaklanma takım oyuncusu ol herkesi dinle saati hatırlat kibarca arkadaşlarına ve fikirlerini dinle saygıyla karşıla ve mutlaka gül bu em önemli nokta heyecandan en önemli şeyi unutuyor herkes burda baktıkları şey mükemmel ingilizce değil emirates profiline uygun hostesler almak ben group discussion da elendim çünkü gülmeyi unuttum recruiter etrafta gezerken kimsenin sözü kesme ama taktiklerini kullan takım arkadaşı olduğunu kanıtla sessiz durma çokta konuşma ama kendini gösterme fırsatlarını kaçırma ben denedim ve hatalarımı gördüm recruiter etraftayken kendini göstermelisin arkadaşlarını dinle kafanla onayla kibarca fikrini ekle hemfikirlermi sor mutlaka gülümse duruşun oturuşum her şeyine bakıyorlar bir sürü video var izle mutlaka heyecanına yenik düşmezsen hiç zor bir mülakat değil
Kilo süreci nası işliyor acaba bmi şeklinde mi yoksa bizim şirketlerin oldugu gibi sınırları vs mi var

Merhaba , eski hesabımdan basvuru yapamıyorum, sanırım bu sistemin kendi sıkıntısı gördüğüm kadarıyla herkes aynı sorunu yaşıyor. yeni hesap açıp basvuru yapacagım ama okul durumuna ne isaretliyoruz onlisans icin tam anlayamadım. associate degree gibi bir sey bekliyordum ama secenekler farklı biraz diploma falan yazıyor hangisini isaretlemek lazım var mı bilgisi olan veya benim gibi onlisans mezunu olup basvuru yapan ? simdiden tesekkurler.

• Like
Tepkiler: Burak4
Merhaba ben de 18 ağustostaki invite only için İstanbul’a geleceğim umarım orda görüşürüz 🥰

Ben daha önce 2 kere open day mülakatına katılıp Malesef daha ilk aşamada elenmiştim.Invete only başvururken umudum o kadar azdıki fotoğraf olarak geleneksel bir Kafkas kıyafeti giydiğim fotoğrafı yüklemiştim ama ne hikmetse davet aldım :) fotoğrafımı beğendiler ne yaptılar bilmiyorum :) arkadaşın dediği gibi gülümsemeyi ihmal etmemek ve gereğinden fazla konuşmamak aynı zamanda çok pasif kalmamak işin püf noktası.Harika ingilizce konuşanlarında benimle birlikte elendiğine şahit oldum.numaranız ekranda görünmeyince 3 saniyelik bir şok yaşıyorsunuz sonra sanki hiç orda olmamışsınız gibi orayı terk ediyorsunuz senaryo bu şekilde :) çok stres yapmayın kendiniz olmaya çalışın yeter

Merhaba,

2 yıllık parlak bir müşteri hizmetleri tecrübem ve diğer tüm koşulları sağlamama rağmen sistem başvurumu reddetti. sebebi ne olabilir ve çözüm için ne yapabilirim?

Dostlar acil bir çözüm bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Teşekkür ederim

Merhaba,

2 yıllık parlak bir müşteri hizmetleri tecrübem ve diğer tüm koşulları sağlamama rağmen sistem başvurumu reddetti. sebebi ne olabilir ve çözüm için ne yapabilirim?

Dostlar acil bir çözüm bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Teşekkür ederim
Hiç kafana takma ilk defa gireceksen open day mülakatı takip et katıl hiçbir fark yok zaten.

Hiç kafana takma ilk defa gireceksen open day mülakatı takip et katıl hiçbir fark yok zaten.
İlk defa girmeyeceğim 2024 te girmiştim son aşamada elenmiştim ama hiç bi olumsuzluk olmamıştı. Open day mülakatı derken?

Emirates ınvite only olmayan open day kabin memuru alımıı yapıyor mu türkiyede?

İlk defa girmeyeceğim 2024 te girmiştim son aşamada elenmiştim ama hiç bi olumsuzluk olmamıştı. Open day mülakatı derken?

Emirates ınvite only olmayan open day kabin memuru alımıı yapıyor mu türkiyede?
Tabiki yapıyor.ben ilk defa invite etkinliğine katılacağım daha önce 2 kere open day katılmıştım Antalya ve İzmir de

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.