Aky73

Üye
31 Tem 2024
88
22
35
Arkadaşlar selam , 17 Şubat Yhm için mülakata giren arkadaşlara soruyorum halen olumlu olumsuz dönüş almayan var mı bugün ve dün dönüşler oldu bir sonraki dönüş bayram sonrası olacak gibi

• Like
Tepkiler: magestri
Bende 19 şubatta girip alamadım halen o tarihteki çoğu kişiye olumlu mail gitmiş

Arkadaşlar selam , 17 Şubat Yhm için mülakata giren arkadaşlara soruyorum halen olumlu olumsuz dönüş almayan var mı bugün ve dün dönüşler oldu bir sonraki dönüş bayram sonrası olacak gibi
Bende 17 Şubat ta girdim bende bir dönüş almadım, forumda gördüğüm kadarıyla 17 şubatta girip olumlu alanlar olmuş

Ocak ayında girenlere de sonra ki haftalarda dönüşler oldu bizler galiba olumlu olumsuz bir dönüş için bayram sonrasına kaldık

Bayramdan sonra ki hafta da bekleyeceğim dönüş almazsam 2 ay olmuş oluyor ve benim için bu süreç bitmiş olacak daha fazla beklemeyeceğim

Allah sesimi duydu herhalde arkadaşlar az önce olumsuz mail aldım 17 Şubat Yhm

Geçmiş olsun olumsuz mesajlarda başladı o zaman olumlu almayanlar bize olumsuz gelcek büyük ihtimal

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.