milsorr

Üye
7 May 2025
8
2
0
Merhaba ben merak ettiğim için burdan bilen arkadaşlara sormak istiyorum 12 martta mülakata davet edildim ve olumlu geçti. Dediler 1,- 1,5 sürer haber gelmesi ve 17 nisanda mesaj geldi tüm evraklarımı hazırlayıp teslim ettim merak ediyorum 17 nisandan 8 mayısa kadar haber gelmemesi normal mi haber gelen varmı eğitim

bende tüm evraklari 21nisanda biraktim saglik muayenesinden gectim bekliyorum reisim

Anlam veremedim bu işe herkes farklı şeyler söylüyor evrak teslimi yaptık 19 gün geçmiş haber yok Tgs’de çalışan posta başına soruyorum evrak verdiğin an bitmiştir hazirana kadar herkesi çağıracaklar diyor sıkıntı etme felan diyor

Merhaba ben merak ettiğim için burdan bilen arkadaşlara sormak istiyorum 12 martta mülakata davet edildim ve olumlu geçti. Dediler 1,- 1,5 sürer haber gelmesi ve 17 nisanda mesaj geldi tüm evraklarımı hazırlayıp teslim ettim merak ediyorum 17 nisandan 8 mayısa kadar haber gelmemesi normal mi haber gelen varmı eğitim
Hangi bölüm hangi,havalimanı ikametgah neresi? Ve mülakat nasildı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.