Pozisyon veya İlan Adı
YHM İstanbul havalimanı
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Peki yedeklerden olupta eğitime çağrılan oldu mu yoksa daha eğitimler başlamadı mı bir bilginiz var mı ?
Egitim başlamadı ama tahminim şu yonde bence yedeklerle su anki basvurup olumlu mesaj alanları aynı egitime koyacaklar ve sabihaya yollayacaklar bize de eger olumlu gelirse 2. Grupla egitime giricez ya da bizi igaya mı alacaklar ay napıcak bunlar sabihaya olursa avrupada oturanlara serviste yokmuş hani napıcam anlamadım

Valla benim bilmiyorum ki bildiğim ve emin oldugum tek bisey var ikimizde yedekyen kurul mülakatına girdik 😃

Egitim başlamadı ama tahminim şu yonde bence yedeklerle su anki basvurup olumlu mesaj alanları aynı egitime koyacaklar ve sabihaya yollayacaklar bize de eger olumlu gelirse 2. Grupla egitime giricez ya da bizi igaya mı alacaklar ay napıcak bunlar sabihaya olursa avrupada oturanlara serviste yokmuş hani napıcam anlamadım
Çok sayın @ayserd servis güzergahina en yakın havalimanı neresiyse oraya verirler zaten vardiya 7 de değil 06:30 da başlıyor diye biliyorum şöyle düşün İstanbul'da toplu taşıma 06:00 ve 05:50 de başlıyor sence makul sürede kim oraya yetişebilir

• Like
Tepkiler: ayserd
Bir şey dicem biz olumsuz olabilir miyiz forumu okudukça millete anında gelen mesaj bize niye gelmiyor ki

Bana neler yapıyorsun neler seversin diye sordu sonra cümle çevirmemi istedi roleplay yaptırdı 2 cümle çevirdim. Yapabildiğim kadar yaptım çünkü o an cümle soracağını düşünmedim. Geçen sene kimseye çeviri yaptırmadılar kendini tanıt tamam biraz bu sene prosedür değişmiş gibi geldi zorlaştırdı geçen seneye göre bence, birebir olmasa da benzer cümle kurdum. Böyle bir şey neden istedi onu anlamadım ama olumsuz olacak bir durum yok sorusunu anlamadığım hiç olmadı örnek de verdim why sorularına falan. Bu şekilde sizin nasıldı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.