Pozisyon veya İlan Adı
YHM İstanbul havalimanı
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
hem yedek hem de İGA için forumda dönüş alan görmedim ben,genel olarak herkese daha dönüş yapılmamış,bende 16 Ocakta girmiştim daha dönüş yok ki zaten 1 ay demişlerdi daha vakit var gibi

@ayserd ne diyorsun bu konuya seni polemiğe çekeyim biraz
Ya benim mülakatımda türkçe olarak iyi geçti giyimime konusmama özen gösterdim sadece ingilizcede cidden tökezledim bu sebeple umudumu kesmiştim ama birkaç gün sonra sgk dökümü için aradılar beni yine ümitlendim ve hala bekliyorum ben tam olarak saw için mi yoksa iga için mi degerlendiriliyoruz onu da anlamadım ve forumda geçen seneden bu zamana kadar olanlara baktım genelde 1 ay içinde ya da en geç 45 50 gün içinde olumlu dönüşler olmuş ama şimdi biz yedek oldugumuz için kestiremiyorum

• Like
Tepkiler: hhgggvgg
Ya benim mülakatımda türkçe olarak iyi geçti giyimime konusmama özen gösterdim sadece ingilizcede cidden tökezledim bu sebeple umudumu kesmiştim ama birkaç gün sonra sgk dökümü için aradılar beni yine ümitlendim ve hala bekliyorum ben tam olarak saw için mi yoksa iga için mi degerlendiriliyoruz onu da anlamadım ve forumda geçen seneden bu zamana kadar olanlara baktım genelde 1 ay içinde ya da en geç 45 50 gün içinde olumlu dönüşler olmuş ama şimdi biz yedek oldugumuz için kestiremiyorum
Bilemiyorum Altan bilemiyorum

Bir de her gün beklemekten de sıkıldım umarım olumlu olur ya sizce peki durumumuz nedir😁

• Like
Tepkiler: hhgggvgg

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.