Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
1 Nis 2026
11
3
0
Meslek
Yer Hizmetleri
16 Ağustos Ankara seçmeleri için şimdi başvuru yaptım ama geri dönüş olma ihtimali var mı varsa ise başvurudan sonra kaç günde davet aldınız acaba ?

• Like
Tepkiler: Melomelomm
16 Ağustos Ankara seçmeleri için şimdi başvuru yaptım ama geri dönüş olma ihtimali var mı varsa ise başvurudan sonra kaç günde davet aldınız acaba ?
Merhaba dönüş alma ihtimaliniz yüksek şimdiden mülakata hazırlanın bence. Ancak iyi bir cv ve foto yeterli olacaktır bir de hizmet sektörü tecrübeniz varsa artı katar

Merhaba dönüş alma ihtimaliniz yüksek şimdiden mülakata hazırlanın bence. Ancak iyi bir cv ve foto yeterli olacaktır bir de hizmet sektörü tecrübeniz varsa artı katar
Merhabalar teşekkür ederim. Şu anda havacılık sektöründe çalışıyorum yeni başladım daha öncesinde koordine etme ve garsonluk gibi işler yaptım garsonluğu cv me yazmadım biraz sezonluk bir işti. Cevabınız için teşekkür ederim ☺️

Merhabalar teşekkür ederim. Şu anda havacılık sektöründe çalışıyorum yeni başladım daha öncesinde koordine etme ve garsonluk gibi işler yaptım garsonluğu cv me yazmadım biraz sezonluk bir işti. Cevabınız için teşekkür ederim ☺️
Rica ederim ne demek. Garsonluk aslında hizmet sektörü için çok güzel bir iş bence sonrasında bir güncellemeyle cvnize ekleyebilirsiniz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana🙏🏻😇

Rica ederim ne demek. Garsonluk aslında hizmet sektörü için çok güzel bir iş bence sonrasında bir güncellemeyle cvnize ekleyebilirsiniz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana🙏🏻😇
29 yaşındayım sizce bu saatten sonra alırlar mı kendi sitesinde en az 21 yaş demiş ama üst yaş sınırını belirtmemiş

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.