Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot
Hayır henüz davet edilmedim
Girdiğiniz gün ön sağlığa davet edilenler hakkında bilginiz var mı bende kasımın ilk haftası girdim bende henüz davet edilmedim mülakatımda iyi geçmişti ama benimle birlikte giren arkadaşlardan davet edilen olup olmadığını bilmiyorum numarasını almamıştım kimsenin

Girdiğiniz gün ön sağlığa davet edilenler hakkında bilginiz var mı bende kasımın ilk haftası girdim bende henüz davet edilmedim mülakatımda iyi geçmişti ama benimle birlikte giren arkadaşlardan davet edilen olup olmadığını bilmiyorum numarasını almamıştım kimsenin
3 Kasım'da girip ön sağlık bekleyen 8-9 kişi gördüm ben aslında, sizin tarih neydi

muhtemelen bir bekleme periyoduna girildi şuan, 20 ekimden beri ön sağlığa davet edilen duymadım

muhtemelen bir bekleme periyoduna girildi şuan, 20 ekimden beri ön sağlığa davet edilen duymadım
Umarım öyledir bu benim içimi rahatlattı bir nebze zaten 2-3 günde ön sağlığa çağrılma işi sadece eylül-ekim ayındaki adaylarda oldu ondan önce böyle bir uygulama yapmamışlardı 2-3 hafta içinde ya olumsuz ya ön sağlığa çağrılıyordu adaylar umarım dediğiniz gibidir olumlu sonuçlar alırız.

• Like
Tepkiler: rmok
Umarım öyledir bu benim içimi rahatlattı bir nebze zaten 2-3 günde ön sağlığa çağrılma işi sadece eylül-ekim ayındaki adaylarda oldu ondan önce böyle bir uygulama yapmamışlardı 2-3 hafta içinde ya olumsuz ya ön sağlığa çağrılıyordu adaylar umarım dediğiniz gibidir olumlu sonuçlar alırız.
Umarım hepimiz için hayırlısı olur

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.