Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot

zigor

Üye
15 Eki 2025
6
10
0
Meslek
Kokpit
Merhabalar,

14 ekimde kurula girdim, yaklaşık 3 haftadır ön sağlık daveti bekliyorum. 14 ekim ve sonrasında kurula girip ön sağlık daveti alan oldu mu?

Selamlar ben 21 Ekim'de kurula girdim güzel geçtiğini düşünüyordum ama ben de ön sağlık daveti almadım. 2 gün içinde Ön Sağlık maili gelmediği için kurulun da olumsuz olduğunu düşünmeye başladım.

Benim girdiğim gün girenlere olumsuz gelen oldu. Lakin bana ne olumsuz maili ne de ön sağlık daveti geldi.

Ön sağlık maili gelenler olmuş mu? 15 Ekim'de kurula girip 2 gün sonra sağlık maili alanlar var

Ben de 16 Ekim’de girdim hâlâ mail almadım, benimle aynı gün girenlere dönüş olmuş.

Benim bildiğim kadarıyla yok ama kimsenin numarasını almadım. Mülakatımın da iyi geçtiğini düşünüyordum açıkçası.

Selam arkadaşlar bir önceki yazılarda da yazılmıştı bilgilendirme olması açısından yazıyorum, 17 eylül sonrası girenler dahik herkes bekliyor şuan. 24 eylülde giren arkadaş ve 7 ekimde katılım sağlayan bana 2’şer gün sonra ön sağlık maili iletildi fakat kurul sonucunu hala bekliyoruz. O sebeple bekleme süreci uzun sürebilir kendinizi karamsar düşüncelere sokmamanızı öneriyorum :)

• Like
Tepkiler: rmok
Selam arkadaşlar bir önceki yazılarda da yazılmıştı bilgilendirme olması açısından yazıyorum, 17 eylül sonrası girenler dahik herkes bekliyor şuan. 24 eylülde giren arkadaş ve 7 ekimde katılım sağlayan bana 2’şer gün sonra ön sağlık maili iletildi fakat kurul sonucunu hala bekliyoruz. O sebeple bekleme süreci uzun sürebilir kendinizi karamsar düşüncelere sokmamanızı öneriyorum :)
Aslında ön sağlık maili gelseydi daha rahat beklerdik, ama ne ön sağlık maili ne de olumsuz mail gelmediği için arafta bir durum gibi insan merak ediyor

• Like
Tepkiler: david
Aslında ön sağlık maili gelseydi daha rahat beklerdik, ama ne ön sağlık maili ne de olumsuz mail gelmediği için arafta bir durum gibi insan merak ediyor
Öyle olunca da aynı stres devam ediyor maalesef, forumda biraz gezindim ön sağlık maili alıp olumsuz sonuçlanan birçok arkadaş varmış. Umarım sonuçlarımız sorunsuz gelir aynı filolarda olabiliriz :)

Ön sağlık maili kurulu olumlu olanlara iletiliyor. Bu sene her aşama sonunda olumlu mail gelmedi, direkt bir sonraki aşamanın maili geldi. Yani tebrik ederim 🥳

• Like
Tepkiler: david

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.