Bence 14 Aralik'ta belge yükleyip de sağlık için dönüş alamayan tüm arkadaşlar mail atmalidir. Sorun belli belgeden kaynaklı.Kendinizi hatırlatmanız gerekiyor. Çünkü sizden sonraki herkese hemen sağlık için dönüş yapıldı.
Ama çoğu kişide maillerime cevap alamadım diyor ve instagramda Derya Altınbaş’a sorduğumda bekle diyor

• Like
Tepkiler: bsrajet
1 grubu bu kadar bekletmelerinin sebebi sistemsizlik olamaz başka bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Umarım iyi bir dolayı sebepten bekletiyorlardır

Ben ve benim gibi 10-15 arkadaşında mağduriyetini yaşadığı bir durum. 14 aralıkta olumlu mail aldık ve evrak gönderimini yaptık. Ancak hala bir geri dönüş alamadık. Bizim gibi aynı tarihte olumlu mail alan arkadaşlara cuma günü sağlık mailleri geldi. Ancak bizde hala evraklarımızda kusur var mı veya olumlu olabilme ihtimali var mı bunun bilgisi verilmedi. Bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa bu konunun altına görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Arkadaşlar şirkete süreç dışında mail atıp geri dönüş alan var mı?

Aralık mağdurları olarak bir grup oluştursak (Yönlendirme yapmak yasaktır.) falan olur mu

Admin takriben kaç ay sürer bu alım süreci AJET yeni bir firma ve uçuşlara mart sonunda başlayacağını belirtmişti yardımcı olabilir misin ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.