Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar şimdi bizim için güzel günler başlıyor bende bugün davet aldım inşallah yerinde sınav geçeriz ve kurul mülakatta aynı şekilde bizden önce sınava geçen hatta şuan da eğitim sürecinde olan arkadaşlarımız varsa bizlere yardımcı olun lütfen geri dönüş yapmanızı bekliyorum bilen arkadaşlar..
Evet arkadaşlar şimdi bizim için güzel günler başlıyor bende bugün davet aldım inşallah yerinde sınav geçeriz ve kurul mülakatta aynı şekilde bizden önce sınava geçen hatta şuan da eğitim sürecinde olan arkadaşlarımız varsa bizlere yardımcı olun lütfen geri dönüş yapmanızı bekliyorum bilen arkadaşlar..
yerinde sınava 26 ocakta girmiştim. türkçe matematik ingilizce şeklinde oluyor. sorular çok zorlayıcı değil panik yapmadan çözmeye çalışırsan gerçekten geçersin . ben de 17 şubatta mülakata gireceğim, giren arkadaşlar mülakat için de aynı şeyleri söylüyor heycanlanmadan güler yüzlü bir şekilde davranırsak güzel geçeceğine inanıyorum. umarım yerinde sınava da mülakat da girecek olan adaylar süreci güzel yönetebilirler herkese başarılar
yerinde sınava 26 ocakta girmiştim. türkçe matematik ingilizce şeklinde oluyor. sorular çok zorlayıcı değil panik yapmadan çözmeye çalışırsan gerçekten geçersin . ben de 17 şubatta mülakata gireceğim, giren arkadaşlar mülakat için de aynı şeyleri söylüyor heycanlanmadan güler yüzlü bir şekilde davranırsak güzel geçeceğine inanıyorum. umarım yerinde sınava da mülakat da girecek olan adaylar süreci güzel yönetebilirler herkese başarılar
Genel Yetenek sorularından 5 tanesi online sınavdakilerle aynı oluyor. Ben genel yetenek sınavında full çektim, ona göre yapabilirsiniz. İngilizcede dinleme soruları 8 9 taneydi, 4 tane uzun metin sorusu var. Dinleme sorularından başlayın direkt. Allah kolaylık versin hepinize başarılar arkadaşlar
Genel yetenek 7 tane filan aynı soru vardı. Aynı zorluktaydı. Birkaç soru bakış açısı ile ilgiliydi. Kolay ya yaparsınız. Ben full çektim kolaydı bana göre ama bilemedim
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.