uçak

Üye
29 Kas 2023
5
1
0
merhabalar 13 temmuzda gy gi sınavlarına girdim 28 ağustosta sabihada mülakata çağırıyorlar başka olumlu dönüş alan varmı birde benden E-devlet üzerinden alınmış lisans mezuniyet belgesi istiyor bu ne oluyor ben lise mezunuyum üniden daha mezun olamadım.

Hocam mülakata girince sonuçlar ne zaman açıklanır diye bir bilgi verirlerse buraya yazabilir misin, 1 temmuzda girdim en geç 1 ay içinde olumlu olumsuz dediler nerdeyse 2 ay bitti sonuç gelmedi

merhabalar 13 temmuzda gy gi sınavlarına girdim 28 ağustosta sabihada mülakata çağırıyorlar başka olumlu dönüş alan varmı birde benden E-devlet üzerinden alınmış lisans mezuniyet belgesi istiyor bu ne oluyor ben lise mezunuyum üniden daha mezun olamadım.
düzeltme mülakat tarihi 27 temmzumuş benimle aynı tarihte giren kimse yokmu

Hocam mülakata girince sonuçlar ne zaman açıklanır diye bir bilgi verirlerse buraya yazabilir misin, 1 temmuzda girdim en geç 1 ay içinde olumlu olumsuz dediler nerdeyse 2 ay bitti sonuç gelmedi
mülakatı yapanlar en geç 1- 1 buçuk aya sonuçlanır maillerini sık sık kontrol et

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.