THYTEKNİK 13 Temmuz Tdp Gy Gi

U

uçak

HavaPersonel.Com
merhabalar 13 temmuzda gy gi sınavlarına girdim 28 ağustosta sabihada mülakata çağırıyorlar başka olumlu dönüş alan varmı birde benden E-devlet üzerinden alınmış lisans mezuniyet belgesi istiyor bu ne oluyor ben lise mezunuyum üniden daha mezun olamadım.

T

technic1

HavaPersonel.Com
Hocam mülakata girince sonuçlar ne zaman açıklanır diye bir bilgi verirlerse buraya yazabilir misin, 1 temmuzda girdim en geç 1 ay içinde olumlu olumsuz dediler nerdeyse 2 ay bitti sonuç gelmedi

U

uçak

HavaPersonel.Com
bilgi gelirse yazarım hocam

I

ilhan13

HavaPersonel.Com
Hocam mülakata girince sonuçlar ne zaman açıklanır diye bir bilgi verirlerse buraya yazabilir misin, 1 temmuzda girdim en geç 1 ay içinde olumlu olumsuz dediler nerdeyse 2 ay bitti sonuç gelmedi
Benim arkadaşa tam 2. Ayda geldi en geç 10 gün kaldı seninkine

U

uçak

HavaPersonel.Com
merhabalar 13 temmuzda gy gi sınavlarına girdim 28 ağustosta sabihada mülakata çağırıyorlar başka olumlu dönüş alan varmı birde benden E-devlet üzerinden alınmış lisans mezuniyet belgesi istiyor bu ne oluyor ben lise mezunuyum üniden daha mezun olamadım.
düzeltme mülakat tarihi 27 temmzumuş benimle aynı tarihte giren kimse yokmu

U

uçak

HavaPersonel.Com
mülakatı yapanlar en geç 1- 1 buçuk aya sonuçlanır maillerini sık sık kontrol et

Konuyu okuyanlar;